2777
2789
عنوان

برای مهمونی چه غذایی با مرغ پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 22 پست
زرشک پلو جوجهفسنجونته انداز مرغ البته باید وارد باشیشکم پر که از همه راحتتره نمیدونم چرا میگی نه

بلد نیستم😅😅😅😅

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور پختشو بگوکجاییه

مرغ سماقی شاید دوست نداشته باشن تو هم تجربه نکردی شاید خوشت نیاد 

مجلسی بزار غذا 

جوجه کباب فسنجون ..باقالی پلو با گردن یا مرغ 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

زرشک پلو با مرغ فسنجون مرغ شکم پر مرغ سماقیخورشت آلو خورشت بادمجان مرغ زعفرانی مرغ دودی قلیه مرغ

واو چقد تنوع نصفشو بلد نیستم

برم سرچ کنم

مخصوصا مرغ دودی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اگه قراره رفت و امد کنید سختش نکن زرشک‌پلو بزار کنارشم بادمجون

اره همسرمم همینو میگه

اگر امکانات داری جوجه کباب وگرنه باقالی پلو با مرغ

اینم خوبه

ممنون