2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی الان من بیشتر از ۲ماه زنده نیستم چیکار کنم به خانوادم چی بگم بگم‌میخوام بمیرم

خدای نکرده بیماری خاصی داری.؟

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بله عزیزم دارم

انشالله خدا شفا بده 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

برام آرزوی مرگ کن بی زحمت من‌مشکل قلبی دارم

این چه حرفیه.خدا نکنه . من همچین آرزویی  نمیکنم .میلیونها نفر مشکلی قلبی دارن . اکثرا هم مشکلشون برطرف میشه و خوب میشن.بابای خودم تا حالا دوبار قلبشو عمل کرده و الانم شکر خدا حالش خوبه.  خواهشا اینجوری در مورد خودتون حرف نزنید

https://abzarek.ir/service-p/msg/2157262

برام آرزوی مرگ کن بی زحمت من‌مشکل قلبی دارم

انشاءالله من پیش مرگت بشم عزیزدلم قلبم برای تو عزیزم

واقعا چرا تو اوج جووانی بیماری قلبی می‌گیرند جوانامون 

منم ۲۷ سالمه تومور خوشخیم دارم البته فعلا الحمدلله کما هو اهله 

خوشخیمه يا بعدا گفتن احتمالا بدخیم میشه 

انشاءالله من پیش مرگت بشم عزیزدلم قلبم برای تو عزیزمواقعا چرا تو اوج جووانی بیماری قلبی می‌گیرند جوا ...

نه خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه انشاءالله خدا بهتون عزت و زندگی بده ،قسمت ماهم همین بود که من راضیم ،انشاءالله شما هرچه زودتر حالتون خوب شه؛براتون آرزوی سلامتی دارم 

مهندس