2777
2789
عنوان

بودن پنکه تو مدرسه مجازه یا نه

66 بازدید | 8 پست

تو جشن الفبا پسرم پنکه  زمینی اوردن اونم سمت ارکست اقا بود که میزدن من خاستم بکشم کنار که چون چفت و بست درست حسابی نشده بود افتاد وپره ش شکست 

الان انجمن مدرسه سیصد هزارتومن هزینه درست کردنش رو برام فرستاده شما باید بدی 

من گفتم اوکی میریزم منتها انصاف اینه نصف نصف باشه هزینه 

چون بودن پنکه تو مدرسه غیر مجازه و ممکن بود بجه ها اسیب ببینن 

حالا نظر شما رو میخام بدونم 

مدیر بی نسیولیتی که داره بیشتر از این حرصم گرفت 

کی گفته غیر مجازه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چرا باید غیر مجاز باشه واسه رفاه بچه هاست دیگه گوشی و اینا نیشت که

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید غیر مجاز باشه واسه رفاه بچه هاست دیگه گوشی و اینا نیشت که

اسپیلت بود خو میتونست مدیر اونو درست کنه 

بعد یدونه پنکه برا هفتاد تا دانش اموز جواب بود اخه 

همون که بخاریو غیر مجاز اعلام کرده 😅

اگر غیر مجاز بود تو دفتر و کتابخونه پنکه نمیزاشتن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عزیزم پنکه رو شکوندی ،خسارتشو بده قوانین جدید چرا تدوین میکنی😄

من که قصدم شکوندنش نبود خاستم فاصله بدم با بجه ها که همچین شد 

خسارتشو میدم فقط از این میسوزم همش رفاه برا معلم و مدیراس علنا ب بجه ها میرسه اخرین الویتشون رفاه بچه هامونه