2777
2789
دقیقاااا مشکل من..انقد کتاب خوندم و محتوا دیدم اما عمل نمی کنم الان به مرحله ای رسیدم که دیگه اون ها ...

من رفتم دنبالش و همش بخاطر اون دوپامین لعنتیه 

مشکل تو ام دقیقا همینه، اینقدر محتوا مصرف کردی که دوپامین ترشح کرده که الان مثل یه معتاد دیگه مواد قبلی روت اثر نداره یچیز جدید میخوای که بهت دوپامین بده و وقتی اینهمه محتوا رو میشه به سادگی بهشون دسترسی داشت دیگه مغز نمیره دنبال عملگرایی و انجام دادن کارای سخت که دوپامین کافی نمیدن 

و از بس دوپامین دریافت کردی الان بی حالی چون وقتی دوپامین از یه حدی بیشتر میشه دیگه عامل انگیزه نیست، عین همون معتادا

منم همینطورم 

باید دوپامین که سرخوشی تنده رو به سروتونین که هورمون سرخوشی کنده تبدیل کرد اونم با پروسه دوپامین دیتاکس یا سم زدایی دوپامین 

لاااایک نکنننن😤
اخه بدی من اینه هیچ تعهدی نسبت به برنامه ای که می نویسم ندارم

خب کم کم باید بری جلو 

مثلا نباید وقتی هیچ کار مفیدی تو روز انجام نمیدی برنامت اینجوری که مثلا 

من فردا ۵ صبح بیدار میشم

ورزش میکنم

صبحانه سالم میخورم 

بعد ۳ ساعت مداوم درس میخونم 

و.....

اینجوری اشتباه محضه چون بدتر داغون میشی وقتی میبینی هیچکاری انجام ندادی

مثلا من خودم گفتم ساعت بیدار شدن من ۱۰ صبح برای این ده روز 

ده روز بعد ورزش 

و...

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا ما تو عصر اطلاعات زندگی می‌کنیم و این همونقدر که خوب بنظر میرسه خیلی خطرناکه چون در ثانیه داره کلی دوپامین تو مغزمون ترشح میکنه و از اونور الکی مغز و شلوغ میکنه 

الان برای اینکه یچیزی بخوای یاد بگیری هزار تا منبع هست و کسایی مثل من که کمال‌گری دارن باید بشینن همه منابع و مطالعه کنن چون حس میکنن این شکلی کامل تر و بهتره😑

لاااایک نکنننن😤
من رفتم دنبالش و همش بخاطر اون دوپامین لعنتیه مشکل تو ام دقیقا همینه، اینقدر محتوا مصرف کردی که دوپا ...

ایول.بالخره یکی منو فهمید...و سعی کنی دوپامین دیگه ای هم این مدت مصرف نکنی درسته؟منظور کتاب و محتواهای روانشناسی..حالا چجوری سم زدایی کنم؟

کلا ما تو عصر اطلاعات زندگی می‌کنیم و این همونقدر که خوب بنظر میرسه خیلی خطرناکه چون در ثانیه داره ک ...

دقیقا..این کمال گرایی لعنتی..دانشی هم که دارم یک دانش رانده به درد نخور..وقتی با بقیه صحبت می کنم انقد قشنگ مشاوره میدم اما خودم هیچم

ایول.بالخره یکی منو فهمید...و سعی کنی دوپامین دیگه ای هم این مدت مصرف نکنی درسته؟منظور کتاب و محتواه ...

اره دقیقا هر کاری که قبلا انجام میدادی و بهت دوپامین میداد و ترک کن برای من مصرف ویدیو های انگیزشی، سریال دیدن، اینستا، ویدیو های الکی یوتیوب، اکسپلور گردی که وحشتناک دوپامین میده و... بود 

و بگو بسه هر چی یاد گرفتم حالا وقت عمله 

و به هر چی یاد گرفتی واقعا عمل کن 

البته میدونم واقعا سخته🤷‍♀️ ولی همینه دیگه 

و میدونی که دوپامین اعتیاد میاره و الان میشی شبیه معتادی که در حال ترک مواده 

لاااایک نکنننن😤
دقیقا..این کمال گرایی لعنتی..دانشی هم که دارم یک دانش رانده به درد نخور..وقتی با بقیه صحبت می کنم ان ...

دقیقا، به من میگن همه چیز دان کلاس 

معلم هر چی بگه من حرفشو کامل میکنم همکلاسیام میگن چجوری همه چیز و میدونی 

ولی خبر ندارن زندگیم این شکلیه و اونها که چیزی نمیدونن خیلی بهترن

لاااایک نکنننن😤
اره دقیقا هر کاری که قبلا انجام میدادی و بهت دوپامین میداد و ترک کن برای من مصرف ویدیو های انگیزشی، ...

🥲🥲دقیقا همه اینایی که گفتی علاوه بر اکسپلور گردی..به نظرت حذف اینستا میتونه تصمیم درستی باشه؟باورت میشه اینستا نباشه میرم بقیه پیام رسان ها بعد نی نی سایت اینا هیچکدام نباشه بازی گوشی گاهی برق نیست و هیچی نیست رمانای الکی قدیمی 

دقیقا، به من میگن همه چیز دان کلاس معلم هر چی بگه من حرفشو کامل میکنم همکلاسیام میگن چجوری همه چیز و ...

🥲🥲دقیقاا..منم سرکارم میگن از هر چیزی اطلاعات دارم اما نه دانش عمیق..مثلا فلان بازیگر یا حتی مثلا محتواهای چرت ..گاهی اوقات توی کامنت های اینستا مثلا یک چیزی می بینم وایرال شده سریع میرم ته و توی اون چیز رو درمیارم

🥲🥲دقیقا همه اینایی که گفتی علاوه بر اکسپلور گردی..به نظرت حذف اینستا میتونه تصمیم درستی باشه؟باورت ...

چرا اینقدر منی😐😂 

اره حذف اینستا بهترین تصمیمیه که یکی میتونه بگیره 

پیج من دو هفتس واسه امتحانا دی اکتیوه 

منم وقتی اینستا داشتم و سریال میدیدم عمرا میومدم نی نی سایت الان دم به دیقه نی نی سایتم😐

و یه رمان و که چن سال پیش شروع کرده بودم نصفه ولش کردم تو قطعیای برق تمومش کردم😐😂

لاااایک نکنننن😤
چرا اینقدر منی😐😂 اره حذف اینستا بهترین تصمیمیه که یکی میتونه بگیره پیج من دو هفتس واسه امتحانا دی ...

😂😂😂واااای..عالی بود..تا حالا هیچکی منو درک نکرده بود😂 باورت میشه به چند تا مشاور اینترنتی و اینا گفته بودم بازم بهم کتاب معرفی کرده بودن😐

چندین بار اینستا رو حذف کردم بعد اینجا یک چیزی دیدم مربوط به اینستا بوده مقاومتم شکسته شده نصب کردم رفتم دیدمش😅تا الان اسمشو نمیدونستم.با این تفاسیر من یک آدم معتادم