2777
2789
عنوان

خانواده شوهر میگن

290 بازدید | 25 پست

یکی از فامیلاشون خاب دیده بچه ما دختره بقیه ام حرف اونو سند گرفتن همش میگن دختره 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید بچه ما اون نباشه با تیکه میگن اخه 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

من مادربزرگم سکه شیر و خط مینداخت ببینه بچه من و داداشم چی میشه 

بچه داداشم پسر در میومد مال من دختر 

مادرشوهرمم اینو انداخت ببینه بچه جاریم و من چی میشه باز مال من دختر در میومد مال جاریم پسر 

داداشم بچه دار شد پسر بود 

جاریم الان حامله ست پسر 

من نمیدونم که ایا واقعا دختر بشه یا نشه . ولی حس میکنم کلا اصلا مادر نشم چون بعید میدونم تا ۱۶, ۱۷ سال دیگه هم بتونیم خونه بخریم :)

خب بگن‌ مهم نیست.. به منم همه میگن دختره، خودم هنوز هیچ حسی واسه دختر یا پسر ندارم تا سونوی ۱۸ هفته. ...

افرین منم ده هفتم هیچی حسی بهش ندارم خب 

من مادربزرگم سکه شیر و خط مینداخت ببینه بچه من و داداشم چی میشه بچه داداشم پسر در میومد مال من دختر ...

عزیزم خدا ارحم اراحمینه اولن ایشالا شماهم مادر میشی ولی چه خوبه بزرگترا از این کارای مسخره نکنن و دل نشکونن ب خاطر این چیزا 

افرین منم ده هفتم هیچی حسی بهش ندارم خب

ذوق دارن حالا یه چی میگن حالا بگن دختر  یا نگن چه فرقی داره .من همیشه اینجور مواقع میگم پیامبر ما میگه دختر رحمت پسر نعمت .هر دوتا خوبن .