2777
2789
عنوان

خانواده شوهر میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 25 پست
تیکه داره دختر داشتن؟

هعی چی بگم 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف دوس نداره ازالان جنسیت بزارن رو بچش.. اللخصوص ننه بابا خاهر برادر های شوهر

الان نمیدنم دختر دارا چرا جبهه گرفتن

ایشون اگ بهش میگفتن بچت پسره هم دقیقا بدش میومد

واقعا هم نباید از قبل این حزفا زد هرچی هست سالم باشه و ب موقش مشخص مبشه جنسیتش ذیگ ب کسی ربط نذارع خواب ببینه بگه

ضمنا اسی( خانواده شوهرت) تویی و بچت

خانواده تو هم(شوهرته و بچت)

این جا بیفته ک  ننه بابا و خاهر برادرا بعدازاواج یک خانواده نیستن 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

عزیزم خدا ارحم اراحمینه اولن ایشالا شماهم مادر میشی ولی چه خوبه بزرگترا از این کارای مسخره نکنن و دل ...

قربونت برم من 😍😘

اره واقعاا .

بعد ادم انگار مجبوره حتما اون جنسیتی که اونا گفتن بیاره یا اصلا بچه بیاره 

من که دوست دارم هردو جنس داشته باشم😘😘

منم😊

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

طرف دوس نداره ازالان جنسیت بزارن رو بچش.. اللخصوص ننه بابا خاهر برادر های شوهرالان نمیدنم دختر دارا ...

خدا خیرت بده اخ که حرف دلمو گفتی بچه هرچی باشه مادر زحمت و سختیشو میکشه نمیدونم چرا دخترا دارا ناراحت شدن من بقول شما فقط بدم اومده که رو بچم جنسیت گزاشتن همین 

قربونت برم من 😍😘اره واقعاا .بعد ادم انگار مجبوره حتما اون جنسیتی که اونا گفتن بیاره یا اصلا بچه بی ...

برات دعا میکنم خدا چیزی که خوشحالت میکنه رو بهت بده شمام برا من دعا کن 😊

خدا خیرت بده اخ که حرف دلمو گفتی بچه هرچی باشه مادر زحمت و سختیشو میکشه نمیدونم چرا دخترا دارا ناراح ...

ایشالله که به سلامتی ب دنیا بیاد عزیزم 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️