2777
2789
عنوان

بحث دینی عالی بسته شد مونده سلامت که هنوز هیچی نخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کتابش خیلی طولانیه از طرفی به نظرم نمی ارزه بخاطرش شبو بیدار بمونم فردامو از دست بدم😂

من کلا هیچ شبی بیدار نموندم چون اونجوری اصلا ذهنم نمیکشید ولی خب تو طول روز وقت از دست نمیدادم و میخوندم دنیال پاس کردنم نبودم همرو برتی بیست شدن میخوندم،بنظرم ارزششو داره این یه ماهه به خودت سخت بگیری 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

من کلا هیچ شبی بیدار نموندم چون اونجوری اصلا ذهنم نمیکشید ولی خب تو طول روز وقت از دست نمیدادم و میخ ...

اره درسته ولی امروز که نتونستم بخونم رو نمیدونم چیکار کنم واقعاچون امتحان بعدیمون فیزیکه و دو روز فرجه دادن 

🤌🫀
اره ولی چاره ای نیست باید سرعتی بخونی چون حالت اطلاعات عمومی داره ازاردهنده نیست

من از دیروز شروع کردم خیلی کند پیش میرم.

آره ولی اون سوال هایی که توضیح میخواد سخته باید وقت بزاری تا حفظ بشی.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

اره درسته ولی امروز که نتونستم بخونم رو نمیدونم چیکار کنم واقعاچون امتحان بعدیمون فیزیکه و دو روز فر ...

بنظر من دو روز برای فیزیک کافیه تو این فرجه که داری همون سلامتتو بخون 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️