2777
2789

خب بیاین بگم چطوری تموم بدنم ی دست سفید شد 😌😂اگه میخوایین بگیین پول نداریم هزینه کنیم و اینا همین الان صحنه رو ترک کنین چون واقعا قیمت چیزی این وسط زیاد نیس🤝🎀

اول از همه سعی کنین با ژیلت شیو نکنین چون اکثر تیرگی ها بخاطر ژیلته من خودم لیزر کردم شما میتونین از موبر اینام استفاده کنین

دوم از صابون کاریته استفاده کنین ۲ درجه پوست رو سفید میکنه برای نقاط حساس بدنه و ضد قارچ ام هس

برای زیر بغلتون از مام داو استفاده کنین عالیهههه روشن کننده ام هس

واس جوشای روی بازو و کمر و سینه ام از اسپری بدن سبوما اردن استفاده کنین شامپو بدنشم خوبه

دیگ همین امیدوارم ب دردتون خورده باشه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

وای مام داو رو خیلی دوست دارم بخرم اما نمی‌دونم کجا پیدا کنم دارو خونه هست ؟

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
وای مام داو رو خیلی دوست دارم بخرم اما نمی‌دونم کجا پیدا کنم دارو خونه هست ؟

اره عشقم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عشقم

خریدم استفاده کردم میام همینجا بهت میگم از نتیجه ش مرسی خوشگله❤️

اگه عکس مامت رو بزاری عین خودش رو بخرم خیلی خوب میشه 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
صابون کاریته چیه چ قیمته

فک کنم ۵۰ الی ۷۰ باشه

ینی برا سیاهی زانو این صابونه جوابه

آره احتمالا چون لایه برادر و اسکرابه

خریدم استفاده کردم میام همینجا بهت میگم از نتیجه ش مرسی خوشگله❤️اگه عکس مامت رو بزاری عین خودش رو بخ ...

الان خونه نیستم عشقم

اره عشقم

صابون کاریته چیه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

صابون کاریته چیه

یه صابونه

روشن کننده و اسکرابه ضد قارچ و جوشم هس

واس بدنه

یه صابونهروشن کننده و اسکرابه ضد قارچ و جوشم هسواس بدنه

شما لیزر رفتین

بدنتون سفید شد؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

شما لیزر رفتینبدنتون سفید شد؟

اره

من تیرگی زیادی نداشتم ولی الان کامل برطرف شده

من چیز راحت تر بگمبرای جوش های بدن فقط کافیه با تاید و لیف بشورن و برای رفع تیرگی پودر موبر . بعد از ...

میدونی تاید پوست رو نابود میکنه؟!