2777
2789

بله ازاد شد ..الانم دنبال خانم وکیله دلباخته بهش... زمین دادن به نوه پیرمرده تبرعه شد...ینی خانم وکیل کمک کرد که تتبرعه بشه..بچه هم رفت کانون

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبرئه شد از قتل عمد ولی هم زمینو از دست داد هم دیه باباهه رو باید بده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دوتا  گروه خونی پیدا کردن روی پارچه و یکی که از یکی از دوستاش بود و یکی هم یکی از دوستاش اومد قسم الکی خورد و اینکه اون خانم وکیل هم یه فیلم پیدا کرد از پسره که داشت خودشو با چنگال آسیب می‌زد شونشو دیگه اینکه برای همین تبرئه شد دیگه و آزادش کردن و دیگه حرف بچه رم باور نکردن

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

هر کی خواست اسپویل کنه فقط بگه خانم وکیل تو کافه چرا به ان مرده زل زد و شک کرد.به چی شک کرد؟

نمیدونم چرا فکر کنم میخواستن نشون بدن این ادم با وجدانیه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

هر کی خواست اسپویل کنه فقط بگه خانم وکیل تو کافه چرا به ان مرده زل زد و شک کرد.به چی شک کرد؟

به اینکه نکنه داوود خودش ماشینشو پنچر کرده بوده

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

سریال خوبیه؟ تعریفشو زیاد می‌شنوم 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

که نکنه داوود هم خودش ماشین و پنچر کرده باشه 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
به اینکه نکنه داوود خودش ماشینشو پنچر کرده بوده

اوه اوه 

عالیه ببین

مرسی اماده دانلودم فقط یه چیزی باشه آبکی نباشه داستانش 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دوتا گروه خونی پیدا کردن روی پارچه و یکی که از یکی از دوستاش بود و یکی هم یکی از دوستاش اومد قسم ال ...

اینکه دوتا بچه ها مردن چی ؟ اونو اصلا ؟ 

women againt women:اینجا یاد میگیری

دوتا گروه خونی پیدا کردن روی پارچه و یکی که از یکی از دوستاش بود و یکی هم یکی از دوستاش اومد قسم ال ...

چرچیل کیه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁