2777
2789

داداشم کوچیکه من رفته بودم امتحان بدم گوشیم تو شارژ تو خونه بود این اومده بود اتاقم رو تخت بخوابه داداشم بهت گف بابا رمزتو بلده داد به من منم باهاش بازی کردم

از کجا بلد بود😐؟ من  ی سال پیش گف رمزتو بگو تو ک تو گوشیت هیچی نداری ترسی نداری بگو یروز لازم میشه مثلا زنگی چیزی بزنیم منم فقط ب اون گفتم فک نمیکردم یادش باشه حالاهم رمزمو عوض کردم خوب کاری کردم یا نه؟ خب گوشی یچیز شخصیه یه حریم خصوصیم تو این خونه نداریم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله کار درستی کردیییییی منم با اینکه هیچ چیز خاصی تو گوشیم ندارم خوشم نمیاد و رمزشو به کسی نمی‌دم مگر در یه سری مواقع نادر

بی اجازه به گوشی کسی دست نمی‌زنم در مقابل اوناهم باید همینطور باشن حتی تبلتم رمز نداره اصلا ولی کسی بهش دست نمی‌زنه 

🎀

اگه چیزی نیست ک مشکلی پیش بیاد با دیدنش عوض نکن ببینه عوض کردی بی اعتماد میشه بهت

ینی چی ک بی اعتماد میشه شما خودت دوس داری ی نفر سرشو کنه تو گوشیت این رفته گالریم عکسای خصوصیمو دیده یا چت با دوستامو دیده ک حرفای دخترونه و خصوصی میزنیم خب من خجالت میکشم 

ینی چی ک بی اعتماد میشه شما خودت دوس داری ی نفر سرشو کنه تو گوشیت این رفته گالریم عکسای خصوصیمو دیده ...

حق داری عزیزم من خودمم رمزمو کسی نداره چون میدونم اگه نباشم بدون اجازه دست میزنن و چند بار پیش اومده 

گفتم اینم در نظر داشته باشی واست اعصاب خوردی درست نشه