2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بچمو با خودش برد

1246 بازدید | 74 پست

میگفت اگ میخای ببینیش بیا خونه بابام😐میگفت چرا نمیری خیلی دلم شکست

مدارکو بهش دادم گفتم بفرما خودت فردا برو اقدام کن

چقد دوست داشتم بزنم رو فاز بچه های عبدل اباد😂

من ک میدونم باز همه چی اروم میشه ولی سوالم اینه چرا مردا انقد بی چشم و روئن 🥲خوشبحال هرکی شوهرش ادمه و فقط نر نیست

ولی چقددددددد دلم میخاد واقعا برم چقد پشیمونم چقد چشم و گوش بسته انتخاب کردم یه روزم به دنیا باشه میرم ینی شده حتی تو سن ۵۰ سالگی ولی فعلا مجبورم بخاطر دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زندگیم مثل توعه که بخاطردختروپسرم محکومم به زندگی اما اگه عمری باشه و فرصتی پیش بیادعمرمو تلف نمیکنم وطلاق میگیرم فقط فرق من باتواینه اگه دعواپیش بیاد جوری سرش سروصدامیکنم که خودش بترسه وپشیمون بشه چرادعوامرده آخرم خودش بیاد معذرت خواهی

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره  دوره شو تهیه کن 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه پسند کردی دوره رو تهیه کن حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

خیلیا زندگیشون بعداز مدتها قهر الان به آرامش رسیده کلی دعاش میکنن

۴ سالشه طلفک

تا پایان هفت سالکیش حضانت شون باشما هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بایه سری مهارت‌ها زندگیتو شیرین کنمیخوای تا پنجاه سالگی جنگ اعصاب داشته باشی

ببین خیلی بی درک هست خیلییییی درست نمیشه 

منم دیگه کاری از دستم برنمیاد 

خیلی کم دعوا درست بشه ولی میدونی چرا؟ چون دیگ من کنار کشیدم دیگه اهمیت نمیدم 

این چند روز پریود بودم و گردنم درد میکنه واسه همینه دعوا راه انداخته 

کلی کارا کردم ولی درست نشده ک نشده منم قبول کردم تقدریمو

این لامصب تو زمان بارداریم بع بعد خود اصلیشو نشون داد

اینا که میگن برو دوره همسر داری فلان عزیزان ادم بد بده نمیشه تغییرش داد سیاست جایی تو زندگی عادی نداره برا دیپلمات هاست

دوست داشتن ادم ها سخت است،دوست داشته شدن توسط ادم ها سخت تر!
خب مشکلتون چیه شماهم میرفتی

ماهی یه بار جهل روز یه بار من برم بیرون با دخترم خودش نمیبره اصلا 

واسه همین ماهی یه بار زورش میاد دعوا راه میندازه 

خب دخترشو مثلا برد پارکی که امروز قرار بود من ببرم

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره دوره ...

ما همیشگی نیست دعواهامون ولی درست نمیشه درک نداره میدونی نیازهای ما براش مهم نیست حس میکنه من زندانی‌شم

اینا که میگن برو دوره همسر داری فلان عزیزان ادم بد بده نمیشه تغییرش داد سیاست جایی تو زندگی عادی ندا ...

اره مگه خواهرای من سیاست دارن شوهراشون درک دارن؟

شانش نداشته باشی خود ترامپ هم باشی کم میاری سیاست معنا نداره تو زندگی با ادم نفهم