2777
2789

مادرم کمرشو جا انداخته مهره هاش جابه جا شده بودن از یکشنبه عصر من رفتم خونشون تا دیروز خودمم بچه ۸ماهه داره به شدت بهم وابستس خیلیم بهونه گیره اصلا نمیمونه پیش کسی دندوناشم داره درمیاد شبا راحت نمیخوابیم

دیشب اومدم خونمون کارامو بکنم امروز بسته پستی داشتم صبح مادرم زنگ زد که نمیای اینجا گفتم نه بسته دارم گفت والا من صبحونه نخوردم حمومم امروزه حالا لغوش کن همه بچه دارن منم دارم گفتم مامان منم زندگی دارم گفت حالا زندگیتو چندروز ول کن بخاطر من 

خداشاهده منت میست مادرمه تاج سرمه ولی لغو کردم سریع جمع کردم رفتم خونشون دیدم صبحونه خورده حمومشم رفته گفت میخواستم بچه رو بیاری پیشم میگم مامان من کار داشتم خونمون ناراحت شده 

الانم اومدم خونه شامشون و درست کردم

بخدا یه خواهر مجرد دارم اصلا عین خیالش نیست

اون یکیم همش خودشو سرگرم میکنه سر ناهار و شام میاد 

الان اومدم خونم ترکیدست شامم ندارم 

من عذاب وجدان میگیرم میگم کم کاری میکنم

ولی مادرم دیروز رفته بود خرید خداروشکر سرپا شده

انقدر توقع بیجا نداشته باشید توروخدت

خب غذا رد درست کن ببر براش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری گلم 

خداجبران کنه برات 

والا نامردی خواهرت هس مامانت زنگ میزنه ب شما

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
اخه اول صبح یجوری بهم گفت گفتم چقدر من بدجنسم پاشم برم

خواهر مجردتو تنظیم کن کمک کنه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خاهر مجردت باید کمک کنه مادرت هم ک ماشاله دیروز رفت خرید پس یعنی خداروشکر حالش خوب شده پس انقدر ب خو ...

نه بابا اون اصلااااا پاش رو مار باشه برنمیداره نهایتا یه ظرف بشوره

خدا ان شالله برات جبران کنه....

میدونی نسل مامان باباهامون هنوز همون نسلی هستن که بچه رو عصای پیری و کوری میبینن و ما نمیتونیم تغییرشون بدیم.

اپا از نسل خودمون به بعد میتونیم برای ایندگان تغییر ایجاد کنیم.

من همین الان به شوهرم میگم تا میتونی پول جمع کن واسه دوران کهنسالیمون اگه عمرمون به دنیا بود چون عصای پیریمون پولامونن نه بچمون.

الهی به امید خودت...  
اخه اول صبح یجوری بهم گفت گفتم چقدر من بدجنسم پاشم برم

حق داری 

مادرت توقع زیادی داره ازت 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷