2777
2789

من خیلی به خانوادم وابستم ولی میتونم رشته مورد علاقم رو تو شهر سه چهار ساعت فاصله با خودمون بیارم

خیلی میترسم و استرس دارم از الان بیاید تجربه هاتون رو بگید

این نیز بگذرد...

بله من خیلی خیلی خیلی وابسته بودم طوری که بدون بابام یا برادرم بیرون نمی‌رفتم 😂

بیشتر از نظر احساسی منظورمه 

سختت نبود؟ همش گریه نمیکردی؟ دلت تنگ نمیشد؟ 

این نیز بگذرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از نظر احساسی منظورمه سختت نبود؟ همش گریه نمیکردی؟ دلت تنگ نمیشد؟

چرا اوایل خیلی سختم بود جوری که زنگ میزدم مامان پاشو بیا پیشم بنده خدا ها هر هفته پا میشدن میومدن 

سخت بود ولی الان ۶ سال گذشته و دیگه عادت کردم و بعدشم همینجا ازدواج کردم😁

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

اره خیلی لوس و خجالتی بودمولی خوابگاه ک رفتم شد بهترررررین دوران زندگیمو واقعا سرزبون دار و مستقل شد ...

واقعا؟ هم اتاقیا اذیت نمیکردن؟ شلوغ نبود اتاق یا گرم بشه یکی سردش باشه نشه کولر زد و اینا

این نیز بگذرد...

واقعا؟ هم اتاقیا اذیت نمیکردن؟ شلوغ نبود اتاق یا گرم بشه یکی سردش باشه نشه کولر زد و اینا

بعله😁

اذیت ک میکردن ولی خب دیگ من همونجا یه سلیطه ای شدم ک هر کی باهام لج میکرد یا اذیت میکرد هزار برابرشو سرش تلافی میکردم😁😂

مثلا همه هر ترم یا حتی ترمی چندبار اتاق عوض میکردن

ولی من و دوستم سالی یبار اتاقمون عوض میگردیم 

اونم چون دیگ محبور بودیم باید از اول انتخاب میکردیم

مثلا اذیتت میکردن چیکار میکردی؟

مثلا یه ترم هم اتاقی داشتم خیلی بی فرهنگ بودن مال یه شهر خیلی سطح پایین بودن😑 ۶،۷ تا رفیقاشونم از اتاقا دیگ میاوردن پیش ما همش

بعد حالا فضول بودن میومدن ب همه چیت میخندیدن به رنگ روتختیت، به کمدت به وسایلات 

یه بلایی سرشون اوردم دیگ همش اینا میرفتن پیش دوستاشون🤣💔

یا مثلا یه ترم یکی هم اتاقیمون شد خیلی بزرگ بود از اونا ک قرنهاااا پشت کنکور بودن

این خیلی زروگو بود وسط روز مینشس تو اتاق درس میخوند میگف شما حق ندارین نفس بکشین😑 خبر مرگت خب برو  سالن مطالعه بخون بشررررر

یا از اونور برعکس خودش کاری داشت نصف شب ساعت ۲ همه خواب این لامپارو روشن میکرد

اینم کاری باهاش کردیم ک کلا وسط ترم جونش برداشت در رف اتاقش عوض کرد😂😂

مثلا یه ترم هم اتاقی داشتم خیلی بی فرهنگ بودن مال یه شهر خیلی سطح پایین بودن😑 ۶،۷ تا رفیقاشونم از ا ...

من خیلی بدم میاد یکی به وسیله هام دست بزنه 

یا استرس دارم بدزدن وسیله هامو از این کارا میکنن؟؟ 

این نیز بگذرد...

مثلا یه ترم هم اتاقی داشتم خیلی بی فرهنگ بودن مال یه شهر خیلی سطح پایین بودن😑 ۶،۷ تا رفیقاشونم از ا ...

برام خیلی جالب بود میتونی بگی چیکار کردی باهاشون ؟ میخوام یاد بگیرم

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
من خیلی بدم میاد یکی به وسیله هام دست بزنه یا استرس دارم بدزدن وسیله هامو از این کارا میکنن؟؟

ببین رو ب کسی نباید بدی

من فقط یه دوست صمیمی داشتم اصن کلید کمدم دستش بود طوری نبود

ولی بقیه جرئت نداشتن حتی یهه رژمو مثلا از اینطرف بردارن بزارن اونجا

دزدیم ن خداروشک هیشوخ نشد ازمون

برام خیلی جالب بود میتونی بگی چیکار کردی باهاشون ؟ میخوام یاد بگیرم

جنگ اعصاب راه انداختیم باهاشون

مثلا اوناک مسخره میکردن ماشمشیر از رو بستیم بیشتر مسخرشون کردیم لباساشونو یا لهجه شونو

از دعواعم نمیترسیدیم قشنگ میزدیم ب سلیطه گری چون سرپرستام مبومدن حق ب ما میدادن چون اونا شروع کرده بودن اینجوری دهناشون بسته میشد

یامثلا اون بزرگه زو خیلی اذیتش کردیم... سر همین گرما سرما مثلا تختش کنار شوفاژ بود میگف اینو روشن نکنین ما میکردیم بعدمی رف ب سرپرست میگف اونم طرف مارو گرف ب اون گف اگ گرمته رو زمین بخاب

یا مثلا تو حرفامون همش بهش کنایه میزدیم غیر مستقیم مسخرش میکردیم اونم خب هیچی نمیتونس بگ 🤣

یا شب امتحان منو بدخواب کرد من روز بعد ساعت ۶ صب بدخوابش کردم

در کل فق باید بشی دقیقاااااا مث خودشون😁

جنگ اعصاب راه انداختیم باهاشونمثلا اوناک مسخره میکردن ماشمشیر از رو بستیم بیشتر مسخرشون کردیم لباساش ...

ایول دمت گرم افرین کلی ذوق کردم برات

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه