2777
2789
عنوان

دختر خاله شوهرم

621 بازدید | 25 پست

بچها امروز دختر خاله شوهرم منو انفالو کرده 

این خانوم قبلا هم با من ی جوری رفتار میکرد زمانی که نادرش اینا منو شوهرمو پاگشا کردن این رفت یه گوشه نشست منو محل نمیداد تو مراسممونم نیومد  بعدشم که منو ی جا دید تیکه نینداخت  خلاصه امروز خیلی اروم با شوهرم داشتیم صحبت میکردیم حرفو انداختم راجب این دختر خالش اونم گفت اره  از طرف اون تمایلاتی بوده ولی به جون مامانم ب مرگ مامانم از طرف من چیزی نبوده اون یه دوره ای انگار از من خپشش میومده ولی من نه همون موقع ام ب مامانم گفتم نه  بجها ب نظرتون باور کنم اپل اینکه شوهر من خیلی مامانیه  مطمئنم مامانش ازش ی چیز بخواد نه کم پیش بیاد بگه 

دو اینکه پدر شوهر من با باجناقش یعنی بابای این دختره رابطه ای خوبی نداشته و خیلی ام مرد سالاره یعنی  احتمال میدم اون اجازه نداده باشع 

سوم اینکه  زمانی که زنگ زدن مارو برای پاگشا دعوت کردن اصلا شوهرم گفت نریم ما بیا نریم مه حالا نمیدونم بعدش چی شد رفتین 

نظر شما چیه 

به نظرتون  شوهرم دروغ میگه که فقط از طرف اون بوده ؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوای اینجوری فکر کنی جارو واسه اون دختره و اذیت کردناش باز میکنی اگه بفهمه حساس شدی و با شوهرت بخاطرش بحث میکنی همش موش میدوونه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

دنبال چی هستی دقیقا؟ حالا یا میخواسته یا نمیخواسته، الان که شوهر شماست

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

اگر دوطرفه بود و اجازه نداده بودن الان دختره باهاتون بد نبود و مطمئن باش الکی خودش نزدیک میکرد و با شوهرتم صمیمی بود مطمئن باش اگر دوطرفه بود کارشون میشد،مهم نباشه براتون نخواستش که نیستش

هرچی بوده گذشته دیگه ازش چیزی نگو و روش حساس نباش کاملا عادی رفتار کن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔