2777
2789
عنوان

قانون جدید مهریه

91 بازدید | 6 پست

یک سرچ کنید قانون جدید رو چندتا بند داره کلا زندان حذف شده و خروج از کشور هم براشون برداشته شده اقایی میتونه براحتی طلاقتون بده و بدون انداختن یک سکه کف دستتون بره خارج

ولی شماها عین برده ها برای رفتن به خارج اجازه اقایی رو نیاز دارید 

بازم در حسرت ازدواج و بعدشم زاییدن بسوزید با شوهرای دوزاری که خرج زندگی دونفرم نمیتونن دربیان یا وحشی و دست بزن دارو خیانت کارن یا هردو بچه درست کتید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این که خوبه فعلا تصویب نشده کارزار راه انداخته بود یه مرده که آره مهریرو حذف کنین بعدم یکی با وقاحت تمام گفته بود که آره زنا برن خرج خودشونو بدن آویزون مرد نباشن 

قانون جدیدی تصویب نشده

شما خوابی گویا

یا فقط اخبار یارانه و کمک معیشتی و وام فرزنداوری رو دنبال میکنی 

همه جا نوشتن دیگه کافیه یک سرچ بکنیددر دستور کاره بزودی تصویبم میشه نگران نباشید 

میخوای تصویب شد تازه زن ها بفهمن و دیگه کاریش نشه کرد نه؟

شما خوابی گویایا فقط اخبار یارانه و کمک معیشتی و وام فرزنداوری رو دنبال میکنی همه جا نوشتن دیگه کافی ...

شا که خواب نیستی برو ببینم چیکار میخوای بکنی

خوبه دو خط بعد خودت نوشتی وقتی تصویب شد، یعنی خودتم داری حرف من و میزنی!!!!!