2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.aparat.com/v/hQAXJ/%D8%B7%D8%B1%D8%B2_%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84_%D9%85%D8%B1%D8%BA_%D8%B4%DA%A9%D9%85_%D9%BE%D8%B1

دوست دارم از تمام وابستگی‌ها رها شوم و تنها عاشق خدا باشم و برای او زندگی کنم. هر کدام از وابستگی‌ها را که رها می‌کنی انگار همه هم‌جنسانش مال تو می‌شوند. بی‌وطن که باشی انگار تمام کائنات مال توست!

اول یکم ابپز کن مرغتو بعد با چاقو بدن مرغ رو شکاف سطحی بده بعد توشو با الو و زرشک و پیاز و سبزی معطر و گردو و رب انار(البته اینا رو مخلوط کن و تفت بده کمی) بذار تو شکمش بدوز روشم با برس زعفرون و کره اب شده بمال بذار فر 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
راستش من سیخ های جوجه گردان ندارم

اگه ب سیخ جوجه گردان بزنی ک نمیشه شکمشو پر کنی اون واسه کنتاکی مرغ هست

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
راستش من سیخ های جوجه گردان ندارم

بزار با آب کم توی قابلمه روی اجاق پخته بشه، اب کم بریز دیگه، وقتی کامل پخته، ابش هم خیلی کم که موند، حالا توش هرچی میخوای بزار، توی ظرف پیرکس بزار، فقط گریل فر رو روشن کن، یه ذره که سرغ شد تموم

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

من اول یکم میزارم ابپز بشه ابشو میریزم بعد پیاز داغ و فلفل دلمه ای سرخ میکنم با یکم رب و سیر و اویشن و شنبلیله تفت میدم یکم اب میریزم شکم مرغو با کشمش گردو زرشک و رب انار پر میکنم میدوزم میزارم تو ظرفی که پیاز و فلفل رو سرخ کردم چهل دقیقه بپزه بعد درمیارم روی مرغ کره میمالم میزارم تو تستر عاااااالی میشه چهل دقیقه میزارم

از اب مرغ که غلیظ شده تو ظرف جدا به عنوان سس استفاده میکنم میزارم سر سفره 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم