2777
2789
عنوان

او مال را به وفور میبخشد 🤷و با بی عدالتی مبارزه میکند 💯

| مشاهده متن کامل بحث + 12120 بازدید | 1611 پست

🌹حضرت امام حسن عسکری«ع»

اگر می خواهی ثواب صدسال روزه ی

همه ایام ،در نامه عملت ثبت شود،

مردم را با امام زمانشان آشناکن.

📗بحارالانوار،ج۲،ص۴

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

❤️مناجاتی زیبا با حضرت دوست❤️

✨️پروردگارا ؛ نمیدانم در چه ساعتی روحم را میگیری ؟🕊

و در چه روزی این دنیا را ترک میکنم؟🌎

و درکدامین سرزمین به خاک سپرده میشوم؟🎇

پروردگارا؛ رحم کن برمن آنگاه که در مسیر اموات و گذشتگان

قدم میگذارم...👣

پروردگارا؛ رحم کن برمن آنگاه که نامم و حتی بدنم فراموش میشود🫂

و قبرم متروک میگردد و هیچ زائری به سراغ قبرم نمی آید و هیچ یادکننده ای مرا یاد نمیکند...⚰️🪦

پروردگارا ؛ مرا یاد کن درآن هنگام که از یادها می روم 

و تنهایم مگذار آنگاه که در دنیا برای همیشه به فراموشی 

سپرده میشوم...💞

پروردگارا؛ گناهانم را بیامرز و مرا در رحمت خود داخل گردان ؛ درآنروزی که مال ، فرزند ، خویشاوند ، القاب و عناوین منفعتی برایم ندارند....آمین یا ارحم الراحمین💚

❤️یاد خدا بالاترین یادهاست❤️

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♥️ از امام صادق علیه‌السلام سؤال شد:

آیا قائم به دنیا آمده است؟ حضرت فرمود:

💠 خیر! اگر او را درک می کردم، در تمام ایام زندگی ام 

به او خــدمـت میکردم»   (بحارالأنوار ج ۵۱ ص ۱۴۸)

تمااام پیامبران الهی و همچنین ائمه اطهار سلام الله علیها... 

آرزو داشتن که زمانِ،حضرت مهدی ارواحنا له فداه رو درک

میکردن... و به کمک ایشان میشتافتن..!! 💔

🖤 مارا چه شده...در زمــانی زندگی می کنیم که آرزوی تمام 

اولیاء الله بوده!!ولی برای کمــک به حضرتش مضطر نیستیم 

آیا به معنی واقعی کلمه منتظر‍ ‍و مضطر‍ ‍آمدنش هستیم!!!؟😢

بسم الله الرحمن الرحیم

🌹«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ» (الزّمر، 53)

🌟- بگو:اى بندگان من كه بر خود اسراف كرده‌ايد (در ستم به خود زیاده‌روی کرده‌اید)! از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همۀ گناهان را مى‌آمرزد، زيرا او بسيار آمرزنده و رحیم است🌟

لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ

اللهم‌عجل‌لولیڪ‌‌الفرج ☀️

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

💠امتحانات مختلف در آستانه ظهور ☀️

وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْ‌ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ‌.. ۱۵۵ سوره بقره🌱

🌟وقطعاً شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، زيان مالى وجانى وكمبود محصولات، آزمايش مى‌كنيم وصابران (در اين حوادث وبلاها را) بشارت بده.🌟

نوع امتحان هر فرد با فرد دیگر متفاوت است 

و در تفسیر روایی این آیه آمده

💠امام صادق (علیه السلام)👈 لَنَبْلُوَنَّکُمْ یعنی ما شما [مؤمنین] 

را [حتماً] قبل از ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مورد آزمایش قرار می‌دهیم👉

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

باورم نمیشه به طرز عجیبی اعتقاداتم کم شده:/

یه عالمی طبق روایت میگفت اینجور موقع ها دقت کنید چی خوردید از چه مالی خوردید

من خودم هروقت نگران اعتقاداتم میشم همین موضوع رو بررسی میکنم

اللهم عجل الولیک الفرج💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚

اللهم عجل الولیک الفرج💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚