2777
2789
عنوان

خانمایی که تازه فهمیدن باردارن بیایین از علائمتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 69 پست
منم امروز بی بی چک زدم ۱۲ روز از پریودیم میگذره و دلم نمیخواد مثبت باشه بنظرتون این مثبت یا منفی؟؟خی ...

منفیه عزیزم با 12 روز تاخیر باید ی مثبت توپ میبود

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی این مدل تست گرفتم همش منفی بوده آخرشم با تاخیر پریود شدم اما این سری بی بی چک گرفتم اونم صبح نبود اما حاله خیلی واضح انداخت دعا کنید منم حامله باشم خیلی چشم انتطازم ب همسرم نگفتم اصلا هر بار تو ذوقش خورده ایشالله این بار بشه بهش خبر خوش بدم

خانما ی سوال من امروز بدون این که بدونم بی بی چکم مثبت میشه دکتر برام آزمایش چکاپ کل بدن نوشت امروز رفتم آزمایش دادم ب نظرتون  تو آزمایش چکاپ کل بدن معلوم میشه حاملم یا جدا برم آزمایش 

اخه خیلیا میگن تهوع اینا باید داشته باشی وگرن علامت خوبی نیس

ن گلم ربطی نداره منم هرزگاهی حالت تهوع دارم بعضی وقتا شدید

ولی مامانم میگه من تو بارداریام اصلا هیچی نفهمیدم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

خانما ی سوال من امروز بدون این که بدونم بی بی چکم مثبت میشه دکتر برام آزمایش چکاپ کل بدن نوشت امروز ...

ارع فک کنم معلوم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ن گلم ربطی نداره منم هرزگاهی حالت تهوع دارم بعضی وقتا شدیدولی مامانم میگه من تو بارداریام اصلا هیچی ...

من الان جاریم سه تا بچه آورد اولی سومی خوب بودن دومی سندروم 

حالت تهوع هم نداشت 

چه خوب اگه معلوم بشه

عجله نکن من تا جواب ازمایش بتام بیاد از استرس قلبم کنده میشد

لحظه اخری قرانو گذاشتم رو قلبم ارامش گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خیلی این مدل تست گرفتم همش منفی بوده آخرشم با تاخیر پریود شدم اما این سری بی بی چک گرفتم اونم صبح ...

این مدل تست رو قبل استفاده کردم وقتی باردار نبودم حتی هاله کمرنگ هم ننداخت ولی وقتی بارداری خارج از رحم داشتم حتی با بتای 60 هم نشون داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن گلم ربطی نداره منم هرزگاهی حالت تهوع دارم بعضی وقتا شدیدولی مامانم میگه من تو بارداریام اصلا هیچی ...

چند هفتته عزیزم

انشاالله سالم بغلش بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نرفتم هنوز از طرفی میگم برم چون قبلا سقط داشتم از طرفیم میگم بمونه 7 هفته هم سونو برم هم دکتر

نه وقتی سابقه ی سقط داشتی حتما برو تا بهت دارو بده حتما برو سهله انگاری نکن سقط مکرر خطرناکه

عجله نکن من تا جواب ازمایش بتام بیاد از استرس قلبم کنده میشدلحظه اخری قرانو گذاشتم رو قلبم ارامش گرف ...

😅😅😅چراااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40