2777
2789

مامانا من  پریود منظم نداشتم پریودام بزور و دارو درحد لکه بینی بود..من اواسط فروردین دوروز درحد لکه بینی اومد..من کلا چند ماه هست پریودم ب همین صورت بوده.من حدود ی هفته هست فهمیدم باردارم.بی بی چکم مثبت شد.ازمایش خون با بتا بالا داشتم ک  تا حالا برام پیش نیومده بود.شنبه رفتم سونو و مطب دکتر گفت پنج هفته هست.و هنوز قلب نداره.من اگه بر اساس پریودم حساب کنم.باید ۶هفته و ۶روز باشم.اصلا ب اون دکتر اعتماد ندارم.گفت ۱۰خرداد برو سونو قلب.ولی اگه بدونم زودتر مشخص میشه زودتر انجام بدم دل تو دلم نیس .اصلا زیاد سرحال نیستم امروز انگار فشارم افتاده بود .حالت های پریودی دارم.مگه میشه بتا۱۵هزاز ب بالا پنج هفته باشه جنین..دکتر گفت بتا اشتباه میزنن

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سونوت درسته حدود ۱۰ روز دیگه میتونی صدای قلب کوچولوشو بشنوی😍

از کجا مطمعنید ک سونو دکتر درسته؟چون قبلا بر اساس پریودی محاسبه میکردن.میگم نکنه اشتباه کرده برم سونو بیرون انجام بدم..چطور ده روز بگذرونم😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا مطمعنید ک سونو دکتر درسته؟چون قبلا بر اساس پریودی محاسبه میکردن.میگم نکنه اشتباه کرده برم سون ...

چندجور سن جنین حساب میشه

تا سونو نرفتی برحسب تاریخ پریودی میزنن وقتی رفتی سونو ملاک میشه سونوی رشد هرچی باشه سونوی رشدت طبق اون میری ۱۲ هفته سونو ان تی هرچی ان تی تاریخ بده دیگه تا اخر بااون پیش میری و با تاریخ ان تی زایمان میکنی انشاالله

چندجور سن جنین حساب میشهتا سونو نرفتی برحسب تاریخ پریودی میزنن وقتی رفتی سونو ملاک میشه سونوی رشد هر ...

ممنون عزیزم.اخه من بارداری قبلم با پریودی فک کنم جلومیرفت..تازه من خودم با دو هفته تاخیر از پریود فهمیدم.ولی نمیدونم چرا ب هفت هفته نمیرسم🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چندجور سن جنین حساب میشهتا سونو نرفتی برحسب تاریخ پریودی میزنن وقتی رفتی سونو ملاک میشه سونوی رشد هر ...

هزینه سونو گرفت.ب خودش زحمت نداد چاپ کنه یا چیزی بنویسه بهم تحویل بده دقیقا چی ب چیه..فقط گفت پنج هفته و زوده برای قلب..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ممنون عزیزم.اخه من بارداری قبلم با پریودی فک کنم جلومیرفت..تازه من خودم با دو هفته تاخیر از پریود فه ...

اشکال نداره هربارداری متفاوته

حالا انشاالله یه ده روز دیگه سونو جای دیگری برو شاید فرق کرد اخه دستگاههای سونو باهم متفاوته شاید چندروز سنش عوض شد

اشکال نداره هربارداری متفاوتهحالا انشاالله یه ده روز دیگه سونو جای دیگری برو شاید فرق کرد اخه دستگاه ...

اخه استرس تشکیل قلب دارم..اخه هم نی پی غیر منتظره بود.من دارو میخوردم.هم ی هفته تو سه جلسه ورزش سنگین میکردم بعد فهمیدم باردارم.بعد نمیتونسیم هضم کتیم همسرم تاکید ب سقط داشت نازه ی خورذه نرمتر شد و شرایط پذیرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اشکال نداره هربارداری متفاوتهحالا انشاالله یه ده روز دیگه سونو جای دیگری برو شاید فرق کرد اخه دستگاه ...

این ده روز برام ده سال میگذره.کاش ی سرگرمی داشتم.یا حداقل میدونستم برام ضرر نداره ورزشم شروع میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ورزش نباید بکنی بنظرم

دلم میخاد برم باشگاه وزنم هم کنترل کنم هم سرگرم باشه هم هزینش پرداخت کردم.ولی مینرسم ضرر داشته باشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سونو شکمی فقط میتونه درست بگه عزیزم. منم الان که باردارم سن بچه با پریود یکی نیست و کوچولو تره

اره منم همین کفت.چاره نیس مجبورم تا10خرداد صبر کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...