نه بابا زن با آبروییه من میشناسمش همچین کاری نمیکنه دخترم قسمتی نمونده که ندیده باشه سر اون به شناخت ...
بخدا نمیخواستم تهمت بزنم ولی خب آدم شک میکنه منم با خواهر شوهر م بیشتر قسمت هاش رو دیدم برای همین پرسیدم معلومه محترمه ولی خب دیگه یک اسفنجم میتونه گناه کار باشه ولی الان شاید توبه کرده نمیدونم حقیقت
بخدا نمیخواستم تهمت بزنم ولی خب آدم شک میکنه منم با خواهر شوهر م بیشتر قسمت هاش رو دیدم برای همین پر ...
نه عزیزم ان شاالله که همچین کار بدی و نکرده باشه
وگرنه طفلی باب اسفنجی با روحیه لطیفش نمیتونه تاب بیاره میفته میمیره بچها مون بی باب میشن
احتمالأ همون به پنیر زیاد نگاه کرده بیا خوش بین باشیم😂
چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شنیدم آقای خرچنگ شوگر ددیشه چون آقای خرچنگ خسیسه نمیاد یکی رو بزرگ کنه پس ...😶🌫️
😵💫خسیسه شوگر ددی هم نمیشد
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
نیاز به همسر عزیزم نیاز باعث میشه خسیسام پول بدن دخترش هم ددی صداش میرنه ولی خب این ددی اون ددی
اوه
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)