2777
2789
عنوان

از موقعی که مادر شوهر فهمیده دوقلو باردارم خیلی خوشحال شد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 28 پست
مگه پسر چیه که چشم بخورن😐

حالا میفهمم چرا جامعه ی ما پیشرفت نمیکنه.

هنوز به این باورند پسر دار شدن چشم زخم داره😂

کسانی این تفکر را دارند که توی دنیا هیییچ دستاوردی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار به شوخی بهش گفتم دوتا دختره بعد گفت خدا نکنه دوتا دختر خیلیه😐😐😐😐بدم میاد ک برا جنسیت هم میخ ...

😂😂

اصلا مگه جنسیت دست خود آدمه

عقل ندارن 

منم تو محیط کوچیک زندگی می کنم 

پسر دوستن 

ولی نه در این حد که نگن که چشم نخورن 

حالا میفهمم چرا جامعه ی ما پیشرفت نمیکنه.هنوز به این باورند پسر دار شدن چشم زخم داره😂کسانی این تفکر ...

👌👌👌👌👌👌👌

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یبار به شوخی بهش گفتم دوتا دختره بعد گفت خدا نکنه دوتا دختر خیلیه😐😐😐😐بدم میاد ک برا جنسیت هم میخ ...

استارتر حرص نخور چون خودش برای پدر و مادرش زیادی بوده. بیچاره از بس توی سرش زدن  برای جنسیتش، این تفکرات دوران جاهلیت را داره.

حالا که اینجور شد نگو حالا حالاها

بگو 

تا ببینیم خدا چی میخواد 

هرچی صلاحه

سالم باشند جنسیتشون مهم نیست 

اگر خسیسن و اهل کادو دادن گرون نیستن بگو مگه می‌خواین کادو بخرین ک جنسیت می‌پرسین بگو دوتا پلاک طلا ون یکاد بگیر ربطی ب جنسیتشونم ندارع

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

😂😂اصلا مگه جنسیت دست خود آدمهعقل ندارن منم تو محیط کوچیک زندگی می کنم پسر دوستن ولی نه در این حد ک ...

شاید باورت نشه ولی بعضی وقتا سوالایی میپرسه ک من خجالت میشکم جواب بدم

مثلا اونروز پرسید رنگ نوک سینه هات تغییر نکرده؟سایزشون چی؟😑 میخاست از طریق این جنسیت رو بفهمه