2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالیشویی الهیه عالی بود من فرش هام روشن هستن تو مهمونی خانوادگی خیلی کثیف شده بودن پر از لکه لوازم آرایشی و غذا شده بود ازاین سایت نقدونه با قالیشویی الهیه هماهنگ کردیم بردن شستن موقع تحویل فرش هامو که دیدم از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم فرشام مثل روز اولشون شده بودن از همین جا از کارکنان قالیشویی الهیه تشکر میکنم وبه همه قالیشویی الهیه رو توسعه میکنم به هیچ عنوان پشیمون نمیشین: شمارش

۲۲۴۶۲۴۰۰

۷۷۳۶۳۷۶۲

قالیشویی الهیه معرکست ممنون ازنظرات دوستان

ماخودمون درنهایت دادیم قالیشویی الهیه گفتن بایدباشامپو شسته بشه واینا خلاصه ازقیمتی ک گفتن بودن یه کم بالاترگرفتن ولی واقعاتمیزشده بود وتحویلش به موقع بود.همه جا تهران اگه اشتباه نکنم شعبه دارن شماره ای که من تماس گرفتم اینه .

۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰

۰۲۱۴۴۰۹۱۳۸۷

ما کل فامیل میدیم قالیشویی پایدار خوبه 

من هم فرش دستباف هم ماشینی دارم قبلا مشتری گل ابریشم بودم با اینکه بهترین شستشو رو انجام دادن ولی هر موقع آوردن بعد ی هفته تموم چرک فرش بالا میومد تا اینکه به توصيه یکی از دوستام با قالیشویی پایدار آشنا شدم وهر موقع آوردن برام تمیز براق مثل روز اول ک خریدم فرشارو بس ک تمیز میشورن

هم کارشون عالیه هم معتبر و عضو اتحادیه هستن 

فرشام هم خیلی تمیز شده و نه رنگاش قاطی شد درضمن همجای تهران سرویس دارن. امیدوارم تجربه برای دیگران مفیدباشه

شمارشون رو از ۱۱۸ میتونین بگیرین بازم میزارم اگه کسی لازم داشت  ۲۲۸۸۴۱۲۱       ۷۷۰۷۵۷۷۹