2777
2789
عنوان

همه الان لا کسی هستین ک دوسش داشتین

166 بازدید | 15 پست

من ازدواجم سنتی بود  و همسرم دوسم داره و خیلی وقتا بهم کمک کرده  و هوامو داشته 

ولی من ته دلم یکی دیگه رو میخواستم 

و هر بار فکرم بد میشه و فکرم درگیر میشه عذاب وجدان میگیریم 

خیلی میخوام فراموش کنم و همه چی خوب بشه و به همین زندگیم ادامه بدم و همه کارام از ته دل باشه 

اما همیشه ته دلم به این فکر میکنم ک اگر به حای همسرم اون بود چی میشد و زندگیم خیلی خوب بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داشتم ازدواج کردیم همه جوره باهاش راه اومدم جوابم شد خیانت‌های پشت سر همش با پیر و جوون . بله اینجوریاست😕😕

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

از کجا میدونی زندگیت خوب بود

تا دلت بخواد الان با کسی هستن که یه زمان دوستش داشتن ولی به علط کردن افتادن و اون طرف زمین تا آسمون فرق کرد.....

هیچی مهم تر این نیست که احساس کنی همسرت دوستت داره  مگه مهمه سنتی باشه یا هرجی .... 

کسی ک دوسش داشتم یک طرفه بود و اون حتی نمیدونه ک من این حسو دارم 

ولی همسرم برام کم نمیزاره و میخوام همه این ذوقا و کارام از ته دل باشه و با عشق براش انجام بدم ، ولی هر از گاهی ب ذهنم میاد ک اگه اون بود خیلی بهتر بود و بابت این فکرام بارها کریه کردم و عذاب وجدان کشیدم خیلی میخوام همه چی درست بشه

اول ازدواج میتونستم فکرمو دور کنم و ب زندگیم برسم 

اما یه سری اتفاقا مثل مریضی پدرشوهرم و از دست دادنش 

گرفتن عروسیم تو زمانی ک هیچکس دلش راضی و شاد نبود 

اذیت شدن ب خاطر خواهرشوم ک اینقدر ازارم داد و خوشی عقدو ازم گرفت 

بچه دار نشدن به خاطر همسرم 

اینا حالمو بد تر میکنه و باعث میشه فکرم بیشتر درکیر بسه

ولی با ابن ها از اینکه همسرم هوامو داره و میبینم ابنا دست خودش نبوده اروم شدم 

ولی هر از. گاهی حالم دوباره بد میشه و فکرم بد 

همش ب این فکر میکنم ک از لحاظ تیپ استایل وقت گذروندن تفریح اون بهتر بود و این ازارم میده

مطمئن باش خیلی از زنها ومردهای متاهل احساس شما را تجربه کردند.

ولی همش توهم هست،

شیطان تو ذهن زن وشوهر این چیزها را میخونه تا رابطه های سالم را از بین ببره.و بنشینه کف بزنه.