2777
2789

کلنم اعتماد ب نفس ندارم مخصوصا ک الان بچه دار هم نمیشیم میدونم میخان بپرسن چرا بچه نمیارید دیره فلان اعصابم داغونه استرس زیادی دارم اولین باره میخوام ببینمشون تاحالا پیش نیومده بوده

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

متولد 76 میگی برای بچه دیره؟

بیخیال تورو خدا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس به خودت نده اونام تو رو میبینن فکر میکنن از دختر خودشون بهتری

نه اینطور نی من دختر ساده ایم اونا خیلی حرفا با متلک و خنده میگن من اصلا نمیفهمم بعدا میام خونه تازه به خودم میام

سرتو بالا بگیر ومحکم جوابشونو بده که جرات نکنن سوالای بعدی روبپرسن

مشکل همینه اعتماد ب نفس ندارم شوهرم گفت من همش پیشتم و فلان ولی میدونم میره پیش مردا اونام منو دوره میکنن

متولد 76 میگی برای بچه دیره؟بیخیال تورو خدا

و منی ک ۸۲ ام و پسرم یک ساله ۴ ماهش😑😂😂😂😂 مت خودموسوزوندم بابچه ها افتخارنکردم اول حرفم 

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

نه اینطور نی من دختر ساده ایم اونا خیلی حرفا با متلک و خنده میگن من اصلا نمیفهمم بعدا میام خونه تازه ...

خب متلکاشون از حرصشونه دیگه اگه حسودیشون نمیشد اذیت نمیکردن

با گناه حالمون خوب نمیشه

سعی کن قبلش یه آرایشگاه بری و به خودت برسی 

در واقعیت زندگی ما آنقدرها هم برای دیگران مهم نیست فقط می خوان یه زری زده باشن 

من ۷ سال بود که بچه نیاورده بودم (جلوگیری می کردیم )یه فامیل شوهر در موردم بچه پرسیده بود مادرشوهرم گفته بود می گن بچه نمی خواهیم. گفته بود بی خود می گه اینها از خداشون هست که بچه داشته باشن گیرشون نمیاد! 

بعد اون دو تا بچه آوردم تو این چند سال نه تبریک گفته نه کادو بهم داده نه با بچه هام همکلام می شه!  بعد می بینی آنقدرها هم زندگی تو برای خانواده شوهر مهم نیست!  و ای کاش این موضوع زودتر از این می فهمیدم و آنقدر ذهنم دست این تحفه ها نمی دادم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نه اینطور نی من دختر ساده ایم اونا خیلی حرفا با متلک و خنده میگن من اصلا نمیفهمم بعدا میام خونه تازه ...

چقدرمنی ط🥲🥲

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥