2777
2789
عنوان

ماه خونی حتما بیایید

400 بازدید | 46 پست

گفته شده روز جمعه ۷ فروردین ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۳۳ دیقه آسمون به رنگ قرمز میشه و هرکس به ماه نگاه کند هیپنوتیزم می‌شود و به دیگران حمله می‌کند.! گفته شده در آن زمان تمام پنجره ها و پرده های خانه خود را بکشید و ب هیچ وجه به بیرون نگاه نکنید.

گفته شده آذوقه جمع کنید چون اگه به بیرون بروید نیروی ماورایی و شیاطین داخل کوچه و خیابان حضور دارند! و بقیه مردم درحال دعوا و حمله به هم هستن. حالا واستون سوال شده که ظهر ساعت ۱ ماه نداریم. بزار برات توضیح بدم.. درسته ظهر ماه نیست ولی اون روز ماه درمیاد و کامل شب میشه و روز شب قاطی میشن.

باور نمی‌کنید توی گوگل سرچ کنید.

سوال دیگه ای دارید بپرسید

آقا هستم خبر مرگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه استارتر : پنجره ها رو بکشین نرین بیرون ب ماه نگاه نکنین من درحال اینکه دارم تلاش می‌کنم تاریخش ...

ی عکس یادگاری بنداز ولی نگاه ماه نکنید

آقا هستم خبر مرگم