2777
2789

فرض میکنیم که من یه چیز منفی رو جذب کردم توی زندگیم بخاطر وسواس فکری یه فکر منفی اومد تو سرم هی بهش توجه کردم هی فرکانس منفی فرستادم هی استرسی شدم بخاطرش و اون چیز رو جذب کردم تو زندگیم الان چطوری باید اون فکر جذب شده رو دفع کنم یا اینکه چیز منفی که جذب شده دیگه شده و کاریش نمیشه کرد؟؟ سوال دیگم اینه که اصن فکرای وسواسی هم ممکنه جذب بشن یا من چون انقد توجهم روشه که فکر می‌کنم جذب شدن این از این دوم اینکه توجهم وقتی میره روی یچیز منفی همون لحظه انگار اتفاق میفته مثلا خیلی رندوم نشستم دارم درس میخونم و اون لحظه توجهم میره رو اینکه فراموشی گرفتن و اینکه درس رو نفهمم و همون لحظه مغزم ارور میده و هیچی از اون پاراگراف که دارم میخونمش نمیفهمم و نمیتونم انگار کنترلش کنم مگه اینکه مغزم بره یه سمت دیگه و توجهم روش نباشه این الان راه حلش چیه؟؟مثل نفس کشیدن که تمرکزت میره روش دیگه نتونی خوب نفس بکشی همچین چیزی لطفا یکی بیاد بگه که چیکار کنم

وقتی فکرت رو عوض کنی افکارت مثبت و توکل و دعا و ارتباط با ندا و حرف زدن با خدا جای افکار منفی رو بگیره همه چیز درست میشه ،ترس و نگرانی رو با دعا و توجه به خدا از بین ببر واین یک کار دائمی و همیشگی هست و هر چی بیشتر انجام بدی برات راحتتر میشه