با اینکه پمپ درد نداشتم و بیمارستان دولتی بودم ولی عالی بود خانمهایی که میترسید برید با دکتر خوب سز بشید عالی بود البته من با بیهوشی رفتم سریع تونستم بشینم و به بچم شیر بدم
با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سزارین بهتر از طبیعیه من شوهرم گفته اگه طبیعی بیاری دیگه نزدیکت نمیشم آدم گشاد میشه 🤢
میگن طبیعی هم آدم گشاد نمیشه ... ببخشیدا شوهرت درک و شعورش پائینه این همه مادری که به عشق بچه هاشون درد طبیعی رو کشیدن بی احترامی کردن... مطمئنن مادرش خودشو طبیعی بدنیا آورده
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔