2777
2789
عنوان

بنظرتون جنسیت نینی من چیه🩵🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خجالتی😂انشالله سالم بیاد بغلت💖یه سوال....تو هفته ششم ....نینی تو سونو دیدی.یا صدای قلبشو شنیدی؟

بجه ی پرخرجیه😂

۶هفته و ۵روز فقط ساک بود 

۸هفته و ۵روز قلب داشت ،صداشم گذاشت برام 

هر دوبارم سونو واژینال شدم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند هفته ای؟ من ۱۵ هفته رفتم سونو جنسیت گف باز نمیکنه پاهاشو ولی ۷۰ درصد پسره

الان ۱۸ هستم 

منم ۱۵ هفته رفتم بهاطر سرویکس ،گفت چیزی نمیبینم و پاهاش بسته ،یه همچین چیزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من میگم پسر

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بجه ی پرخرجیه😂۶هفته و ۵روز فقط ساک بود ۸هفته و ۵روز قلب داشت ،صداشم گذاشت برام هر دوبارم سونو واژین ...

الاهی💖😘

من رفتم دکتر هفته ی ششم.فقط ساک بود ۲۱...صدای قلب نبود....خیلی ناراحتم....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
الان ۱۸ هستم منم ۱۵ هفته رفتم بهاطر سرویکس ،گفت چیزی نمیبینم و پاهاش بسته ،یه همچین چیزی

اهان انشالله آنومالی معلوم میشه به من که اینجوری گف انشالله درست باشه شوهرم عاشق پسره

با افتخار ترکم 😁
آخی عزیزم حتما چیزای شیرین بخور بستی و کاکائو انشالله معلوم میشه

شیرینی میخورم انقدر تکون میخوره ک دکتر نمیتونه کاری کنه 

منو میفرستن پیاده روی ک بجه خسته شه 

1
5
10
15
20
25
30