2777
2789
عنوان

هیچ چیزی خوشحالم نمکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 35 پست
خکدم داداش دارم دیگه میگه دختری و با موقعیت مالی خواهرام باشه نمیرم خواستگاریش چون از نظر مالی نمیتو ...

۲۶ 

نمدونم خیلی تنهام حتی یه ادم نیست که باهاش برم بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینجوریام که میگین نیست گلیخیلیا وضع مالی ضعیف داشتن که حتی مجردیشون موبایل هم نداشتن اما ازدوا ...

این مورد صد در صد دختره دوست پسرش بوده یا پسره مشکل داسته دیگه از همه نوع اطرافم هس دیگه خانواده همه ام رفتن از یه خانواده فرهنگی عروس اوردن چون خودشون معلم بودن نوه شون هم رفتن یه معلم براش گرفتن چون دختر و دامادشون معلمن دوست بابام کارگره دو تا دختراش ازدواج کردن به کارگر بیکار معتاد هر کی میره سراغ هم قشر خودش عزیزم نه دختر پولدار ازدواج نمیکنه ادم بیکار که

دیگه اینجوریام که میگین نیست گلیخیلیا وضع مالی ضعیف داشتن که حتی مجردیشون موبایل هم نداشتن اما ازدوا ...

من بابام فلجه نداره مادرم هم بنده خدا نداره

خیلی سخته برام حتی مخاستم دندون بکشم دندونم نیاز به جراحی داره گفت ۵ تومن نداشتم بیخیال شدم

نمدونم چرا خدا با من این کارو مکنه 

از نظر ظاهری مشکلی ندارم 

من بابام فلجه نداره مادرم هم بنده خدا ندارهخیلی سخته برام حتی مخاستم دندون بکشم دندونم نیاز به جراحی ...

خب دیگه حالا اگه پدرت پولدار بود با همین شرایط پدرت فوری عقدت میکردن این شرایط امروزی همش پوله

تو تنهایی خانواده پیشت نیست

ولی من تنها نیستم خانوادم هست دوستام هستن اونم هم هستن اوضاع بر وفق مراده ولی من خستم واقعیت اینه که من واقعا دیگه از هیچکس خوشم نمیاد

یعنی هیچ حسی تو من نیست هیچ ذوقی 

پروانه های تو شکمم مُردن 

خود کشی رو از ذهنت بیرون کن

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

تو تنهایی خانواده پیشت نیستولی من تنها نیستم خانوادم هست دوستام هستن اونم هم هستن اوضاع بر وفق مراده ...

دیگه تحمل ندارم حداقل کاش پول داشتم 

میشد یک کاری کرد  خدا مارو تو این دنیا تنها گداشته رفته🥲🥲🥲🥲

تو تنهایی خانواده پیشت نیستولی من تنها نیستم خانوادم هست دوستام هستن اونم هم هستن اوضاع بر وفق مراده ...

دیگه تحمل ندارم حداقل کاش پول داشتم 

میشد یک کاری کرد  خدا مارو تو این دنیا تنها گداشته رفته🥲🥲🥲🥲

من بابام فلجه نداره مادرم هم بنده خدا ندارهخیلی سخته برام حتی مخاستم دندون بکشم دندونم نیاز به جراحی ...

ان شاءالله بابات درمان بشه دوس داشتی تاپیکمو بخون

برای رفع مشکلات مالی هم هر شب سوره واقعه بخون میگن دیگه ادم محتاج کسی نمیشه

اگه چرخ خیاطی داری شروع کن خیاطی درامدش خوبه

کارت خوب باشه هیچوقت بی مشتری نمی مونی