2777
2789
عنوان

هیچ چیزی خوشحالم نمکنه

238 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها  من هرکاری بکنم هرچی بخرم بازم خوشحال نمیشم

نمدونم چرا

همش هم گریه مکنم حالم خوب نیست

مجردم و تنهام خانواده پشتم نیستن

همش دارم به خودکشی فکر مکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم درس تموم کردم ،،سرکار هم نمیرم چند جا رفتم چون کم رو و خجالتی بودم بهم زور مگفتن دیگه جای ...

خودمم یه ماهه بی حوصله ام بفکر راه چاره نیستم بیکارم هستم زدم در ببخیالی

سلام امیدت خدا باشهبه غیر از خدا به هرکس و هرچیزی امید داشته باشی ناامید میشیاما وقتی تنها امیدت خدا ...

اخه هرچی صبر کردم هیچی نشد تازه خواستگار خوب هم ندارم با وجود اینکه درس خوندم همیشه یه دختر اروم سربه زیر بودم

چون پول ندارم کسی سمتم نمیاد

اخه هرچی صبر کردم هیچی نشد تازه خواستگار خوب هم ندارم با وجود اینکه درس خوندم همیشه یه دختر اروم سرب ...

خواستگار و ازدواج و بیخیال پسرا ممیرن سراغ خانمهای پولدار ماها که بی پولیم باید قیدشو بزنبم

اخه هرچی صبر کردم هیچی نشد تازه خواستگار خوب هم ندارم با وجود اینکه درس خوندم همیشه یه دختر اروم سرب ...

ان شاءالله که معجزه آسا مشکلت حل بشه بحق فاطمه زهرا(س)

این صلوات میگن برا حاجات مهم و سنگین تجربه شده ست منم معجزه اش دیدم

۵۳۰ بار پشت سرهم این صلواتو بفرست تقریبا یک ساعت و خرده ای وقت میگیره

سرچ کن تلفظ صحیحش ببین

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها به عدد ما احاط به علمک

خواستگار و ازدواج و بیخیال پسرا ممیرن سراغ خانمهای پولدار ماها که بی پولیم باید قیدشو بزنبم

من همیشه دوست داشتم ازدواج کنم بچه دار شم به ارامش برسم ولی انگار ارزو مهال ممکن هست🥲🥲🥲

من همیشه دوست داشتم ازدواج کنم بچه دار شم به ارامش برسم ولی انگار ارزو مهال ممکن هست🥲🥲🥲

خکدم داداش دارم دیگه میگه دختری و با موقعیت مالی خواهرام باشه نمیرم خواستگاریش چون از نظر مالی نمیتونن کمکم کنن خانواده خودمم ندارن خب حالا منو تو ببین چقدر بدشانسیم دعا و صلوات میخواد طرز فکر اقاینو عوض کنه؟ارزش نداره ازدواج چند سالتع؟

دیگه اینجوریام که میگین نیست گلی

خیلیا وضع مالی ضعیف داشتن که حتی مجردیشون موبایل هم نداشتن اما ازدواج کردن 

بلاخره به وقتش خواستگار خوب هم پیدا میشه

اما بعضیا چون خیلی به جهاز اهمیت میدن شاید وضع مالی ضعیف باعث بشه خواستگارا کم بشن 

اما بعضیا اینچیزا براشون مهم نیست

ان شاءالله به وقتش ازدواج خوب و موفقی داشته باشین