2777
2789
عنوان

کادو تولد مامانم🥹

366 بازدید | 28 پست

سلامممم صبحتون بخیر

۲ ماه دیگه تولد مامانمه و دلم میخاد یچیز خوب بگیرم براش :)

ولی میترسم شوهرم تولد مامانش ک شد انتظار اینو داشته باشه که دقیقا تو همون رنج قیمت به مامانش کادو بخریم

(دوست ندارم فرق بزارم . ولی زمانی ک من با شوهرم دوست بودم همه مناسبتای سال به دختراش کادو میداد امسال به من هیچی ندادن . تولدشون ما کادو دادیم اما روز دختر یا زن بهم هیچی ندادن)

اما مامانم و بابام حتی از قبل کادومو دادن🥲

حوصله جنگ عصاب ندارم به نظرتون چیکار کنم؟

اگه ام اونموقع انتظار داشته باشه بگم خانوادت به من چیکار کردن؟ میخاد مثلا زیرلفظی عقدمو که وظیفشون بوده رو به رخم بکشه که آره فلان طلارو بهت دادن

بدکاری میکنی هاااا

معلومه به دختراشون میدن بچشونه هاااا

روز دختر و‌زن هم اونا نباید بدن هاااا

از ما گفتن بود

دلتو‌بزرگ کن

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدکاری میکنی هاااامعلومه به دختراشون میدن بچشونه هااااروز دختر و‌زن هم اونا نباید بدن هاااااز ما گفت ...

پس چرا موقع حرف زدن میزارنت رو سرشون حلوا حلوات میکنن موقع عمل کاملا محو میشن 🫠

خب درسته اما اینکه جلو دیگران تز میدن و جلو رو خود ادم هیچکاری نمیکنن خیلی بده🌝

به نظرم اشتباه می کنی جنگ الکی راه میندازیهمه جا همینه ، به دختراشون هدیه میدن مامان شما هم به شما ه ...

اخه وقتی باهم دوست بودیم خواهرم و مادرم روز مرد و تولدش بهش کادو میدادن :(

مشکلی ندارما فقط دوست ندارم بیاد بگه اره برا چی به مامان من چیزی نمیخری

پس چرا موقع حرف زدن میزارنت رو سرشون حلوا حلوات میکنن موقع عمل کاملا محو میشن 🫠خب درسته اما اینکه ج ...

اوووو پس معلومه آدمای محترمی هستن  که بلدن حلوا حلوات کنن

نمیدونم کی تو گوشت خونده خانواده شوهر فلان و ...اما خوبتو نمیخاسته شایدم حسود بود . 

همه خانواده های شوهر بد نیستن

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بله

خب نظر شخصی من اینه که آدم مادرش واسش با ارزش تره و هر چقدر بزاش هدیه خاصی بخره پولشو هدر نداده مادذشوهر شما اگه عین چیزایی که برا دختراش خرید واسه شما هم کر. د دلت نمیسوزه اما اگه نه خب حالا شمل برا اون هدیه ام گرفتی به باارزشی هدیه مادرت نرسه چه اشکالی داره؟ اما این نظر منه شما باید ببینی همسرت چه طور ادمیه

اول صبحی دعوا داری؟😐مگه من گفتم بدمو میخان؟

باشه .من رفتم.گفتم الکی فکرو خیال نکن. کوچکترین طرح موضوعی با همسرت در این رابطه باعث کسر شان شماست. بای

اخه وقتی باهم دوست بودیم خواهرم و مادرم روز مرد و تولدش بهش کادو میدادن :(مشکلی ندارما فقط دوست ندار ...

نمی دانم هر جور صلاح می دونی 

ولی الآن تازه دو ماهه که اومدن خواستگاریش درسته ، حالا زودی برای مقابله 

مقابله رو آدم زمانی انجام میده که بعد چند سری مطمئن بشه ، شما اتفاقا باید مثل هم کادو بگیری تا اونا اگرم بلد نیستن یاد بگیرن حالا اگه چند بار این کار رو کردی و نشد اون وقت حرفت درسته 

بعدشم یه چیزی بگم ، تجربه ۱۴ سال زندگی مشترکه ، اگر می خوای نتیجه ای که می خوای از رفتار همسرت بگیری ، سیاست داشته باش 

مرد رو اگر بهش اینجوری بگی لج می کنه ولی اگر بخری و بهش بگی مامانت برام با مامانم فرقی ندارن ، دفعه اول نه ، دوم نه ، دفعه سوم خودش می‌ره به مامانش میگه فلانی براتون اینکار رو می کنه

هیچ وقت تو رابطتون هیجانی تصمیم نگیر 

مردها رو نباید بگی فلان کار رو بکن یا چون اینجوری شده من فلان می کنم 

همیشه شرابط زندگیت رو طوری بچین که خودش بدون اینکه متوجه بشه تو مسیری که تو میخوای بره

یه کم سیاست می خواد و صبوری ولی بهترین نتیجه رو می گیری

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚