2777
2789
عنوان

شوهرم شبا خونه خواهرش میخابه چون دزد رفته تو خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 7753 بازدید | 168 پست
من باشم اون شوهرو به صد قسمت نامساوی تقسیم میکنم به خدا بگو نوبت بزاره و هر روز یکی بره پیش خواهرش ی ...

اصلا جوری رفتار میکنه انگار شرایط من ک حاملم بایه آدم عادی هیج فرقی نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه بیاولی خب میدونم خواهره راحت نیست،چون این چند شب ک شوهرم میره ی تعارف هم نزده ک تو تنهایی ...

دیگه به راحتی اون نگاه نکن 

باز شما بری اونجا بهتره مگه چیکار میخای کنی که راحت نباشه 

برو یه مدت بعدش از سرشون میفته بر میگردین سر زندگی تون 

کاربری دست دو نفر 

وای حرفای میزنید خب تو محل اونا دزد زده دزد هم اصولا از همون محلست یا آمار خوبی داره الان بخوایم به ...

عزیزم جدیدا دزد همه جا هست 

دو سال پیش خونه خودم اومد و خونه همسایه طبقه پایین 

پارسال خونه پسرداییم اومد که غرب تهرانن 

پلیس آگاهی می‌گفت دزدی خیلی زیاد شده و تنها راهش اینه چراغ خونه رو روشن بزارید که فکر کنن خونه هستید چون دزد همچین ریسکی نمیکنه به خونه ای که کسی توش هست بیاد 

ضمنا مطمئن باش دزد اگه بخواد جایی بره اونجا رو زیر نظر میگیره چند روز و وقتی میبینه شوهر استارتر میره اونجا قطعا نمیاد 

حالا شوهرش مثلا ۱ سال بره اونجا خب بعدش چی؟؟؟؟

باید فکر اساسی کنه برای این مشکل

دقیقا🥲👍🏻👍🏻👍🏻

شبا تنها نمون به نظرم برو خونه همون خواهر شوهرت. چون گفتی معذب میشه بزار بشه شاید به شوهرت بگه دیگه نیاین من نمی‌ترسم. این طوری تک و تنها بمونی خونه شوهرت و خواهرش عین خیالشون نیست. از فردا با شوهرت برو. خوب نیست زن حامله تنها باشه. 

بآور میکنی تنهام حتی خوابمم نمیبرهگشنمه دلم نمیبره ی تخم مرغ بخورم تنهایی هیچی نمیچسبع

بهش بگو یا پا میشی میای یا میرم بچه رو میندازم . این بچه هنوز به دنیا نیومده تو داری حقشو میخوری و بی مسئولیتی میکنی ؛ من میخوام یه پدر مسئولیت پذیر بالا سر بچه م باشه 

[QUOTE=382796969]شوهرم میگه بیا ولی خب میدونم خواهره راحت نیست،چون این چند شب ک شوهرم میره ی تعارف هم نزده ک تو تنها ...[/QUOTEببین اسی یه فکر عالی دارم

اتفاقا حتما برو چند شب و تا صبح و ظهر اینقدر برو دستشویی اینقدر چیز میز بردار بخور اینقدر آخ و وای کن خودتو بزن به مریضی نزار بخوابه خواهر شوهره و هی صبحونه بگو اینو میخوام اونو میخوام بردار بخور لباساشو بردار بپوش حتی غذا درست کن بخور تا خودش کلافه بشه به داداشش بگه دیگه همه چی امنِ نیا دیگه😂

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌