2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

123 بازدید | 12 پست

سلام.شبتون بخیر رفقا

عذاب وجدان دارم‌چند روزه عجیب داره روح و مغزمو میخوره!

بچم‌ نزدیک یکسالشه ولی غذای خونه رو فقط درحد مثلا یه قاشق چایخوری میخوره یا نهایت دوتا!

میوه اصلا زیاد نمیخوره!

با دستاش همه جور بازی و شیطنت میکنه ولی میوه و غذا نمیخوره! فقط هویج و خیار رو میگیره و میخوره باقیشو نه!

سوپ‌ و پوره میخورد که از دندون سوم به بعد بهش بی میل شد و اونم نخورد دیگه !

شبا زودتر از ۱ تا ۲ شب نمیخوابه!

رشدش و نمودارش خوبه ها ولی وابسته به شیره فقط 😔باهوشه ماشالا و هیچ ایرادی نداره جز غذا !

حس میکنم براش کم کاری کردم! مادر خوبی نبودم و نتونستم درست براش غذا و اینارو جا بندازم 😭😭

عذاب وجدان بدی دارم و همش توی فکرم ! میگم نکنه کم کاری کردم و تقصیر منه

وقتی میرم اینستا و میبینم ماما ها چی نوشتن! و چجوری باید الان بچم غذا میخورد و نمیخوره میخوام سرمو بکوبم دیوار

دایم خستم ! چون باهاش سروکله میزنم و مراقبشم.(سوتفاهم نشه عاشقشم و ازین کارا خیلی خوشحالم ولی 

خستم میکنه و جون و تنمو میگیره)و واقعا دیگه توانی برام نمیمونه

الانم که همه جارو زیر و رو میکنه و من فقط مراقبش باید باشم چیزی رو نندازه روی خودش و اسیب نزنه به خودش 🤭🤭

ولی واقعا مثل خوره افتاده به جونم که مادر خوبی نیستم و براش کم گذاشتم

بچه های شما از کی شروع کردن به غذای کامل و حامد خوردن و کمتر شیر خوردن؟

توروخدا راهنماییم کنین

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

دختر منم ۱۱ ماهشه  همینجوریه 

منم مثل شما همیشه عذاب وجدان دارم 

همیشه دیر میخوابه  الان رو پام دارم تکون میدم بخوابه 

تازه امشب مثلا زود خوابید  

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

پسر اولم تا زمانیکه از شیر نگرفتم درست غذا نخورد یه عروسک گربه از اینا که دست رو میذارن داخش خریده بودم و با اون گولش میزدم و غذا میدادم بهش خیلی سخت .هر وعده غذایی شاید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول می‌کشد حالا بزرگتر شده مدام باید رژیم بدم بهش .وقتی همه چیزش خوبه نگران نباشید به اندازه دریافت میکنه .براش سرلاک بگیرید معمولا دوست دارن .کباب تابه ای با پلوی نرم.ماکارونی .سیب زمینی سرخ شده .ته چین با گوشت یا مرغ درست کنید.کره پاستوریزه بزنید به غذا ..مولتی ویتامین هم اشتها آوره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم ۱۱ ماهشه همینجوریه منم مثل شما همیشه عذاب وجدان دارم همیشه دیر میخوابه الان رو پام دارم ت ...

وای خیلی بده بخدا .ادم نمیدونه چیکار کنه.قشنگ درکت میکنم الان چی میگی😔

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

پسر اولم تا زمانیکه از شیر نگرفتم درست غذا نخورد یه عروسک گربه از اینا که دست رو میذارن داخش خریده ب ...

مولتی ویتامین میدم.اهنم میدم

ولی در مقابل مامانای اینستایی و راهکار اونا و کامتاشون حس میکنم یه مادر بی عرضه و بدم 

عذاب وجدان دارم 😔😔

مولتی ویتامین میدم.اهنم میدمولی در مقابل مامانای اینستایی و راهکار اونا و کامتاشون حس میکنم یه مادر ...

اونا یه دفعست و جلوی دوربینه...شما کار خودت رو بکن و اگر دوست داری زود بخوابه باهاش بازی کن تا خسته شه روزها هم نخوابه...بچه های منم همینن .الانم که هر دو تا بیدارن.هر وقت می‌بردم پارک نسبتا زودتر  می‌خوابیدند...عذاب وجدان نداشته باش .بهترین غذای کودک بازیه.... ...اگه میتونید آجیل رو نرم کنید و بهش بدید هم خوبه...آب میوه با پوره اش رو با نی بدین خوب میخورن ..کلا با نی خوردن رو دوست دارن.حتی سوپ .موقع غذا خوردن داد و بیداد نکنید که کثیف کردی و ....بعضی بچه ها خوش غذا هستن با بچه خودتون مقایسه نکنید اینا کمی سخت تر هستن

اونا یه دفعست و جلوی دوربینه...شما کار خودت رو بکن و اگر دوست داری زود بخوابه باهاش بازی کن تا خسته ...

بخدا خودم‌میدم‌دستش میگم بریز بپاش کثیف کن فقط بخور 

دعواش نمیکنم اصلا

میدم دستش تازه خودش خوشش نمیاد و انگار چندشش میشه میندازه غذاهارو

طول روز نخوابه حسابی عصبی و غرغرو میشه و گریه میکنه و کوتاه نمیاد!

ماماهای اینستا هم انقدر میگن نه راهکار شما غلطه که بچتون ال و بله ! ادم از عذاب وجدان میخوادخفه بشه

خب بچه نمیخوابه چیکارکنم! بکشم‌ خودمو 😭😭

اونم‌بخوابه من تا بخوابم دو سه ساعت گذشته کارارو بکتم و صبح نمیتونم زود بیداربشم 😭😭

تازه دستور میدن شیر شبم قطع کن ! وای وای که قطع نکردی 😒😒

مامانای اینستایی رو ول کن

مامانا یه طرف ! کامنتاشون یه طرف ! این ماماهایی که درمورد بچه ها مطالب میزارن و مادرا رو تشویق میکنن یه طرف دیگه !

بعد مادرا برای اینا کامنت میزارن وای بچه ی مام همینه چقدر خوب و فلانه! ادم فکر میکنه ایراد از منه که بچم اینجور نیست‌

مامانا یه طرف ! کامنتاشون یه طرف ! این ماماهایی که درمورد بچه ها مطالب میزارن و مادرا رو تشویق میکنن ...

نه عزیزم والا بچه مام غذا نمیخوره یه سالشه به زور ۲ تا قاشق بخوره

اگ رشدش خوبه خودتو اذیت نکن 

همینجوریش کلی فشار رومون هست

دیگ خودمون به خودمون فشار نیاریم

مهمتر از غذا محبت و توجه و بازیه

بخدا خودم‌میدم‌دستش میگم بریز بپاش کثیف کن فقط بخور دعواش نمیکنم اصلامیدم دستش تازه خودش خوشش نمیاد ...

شام رو بازی بگیری و بدی بهش .شیر شب کم میخوره.چون دندوناش خراب میشه میگن.کلا خودت رو درگیر این چیزا نکن به زندگی عادیت ادامه بده .براش برنامه کودک مورد علاقش رو بذار موقع غذا حواسش نیست بدی بهش میخوره.نون و پنیر و چای شیرینم دوست دارن معمولا

نه عزیزم والا بچه مام غذا نمیخوره یه سالشه به زور ۲ تا قاشق بخورهاگ رشدش خوبه خودتو اذیت نکن همینجور ...

مرسی خیلی قوت قلب بود 🥲☺️

شام رو بازی بگیری و بدی بهش .شیر شب کم میخوره.چون دندوناش خراب میشه میگن.کلا خودت رو درگیر این چیزا ...

ممنونم.انگار لازم بود کسی بهم بگه و تذکر بده ☺️