2777
2789
عنوان

مرد متاهلی ک با مادرش میخوابه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 135 پست
اخه چیکار کنم،دومتر اونورتر خوابیده که چی؟مثلا شما راحت باشی؟؟؟تا ما خوابمونم نبره اون خوابش نمیبره ...

وای نمیگه اینا زنو شوعرن میخوان کاری کنن . اینجوری شوهرت سرد میشه ازت یا خودت سرد میشی . زندگیت خراب میشه . دیگه انقدم مزاحم . یا عمدا داره اینجوری میکنه یا شعور نداره

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم کمدیه مگه؟😂

تازه عروسی شوهرت چطوری تحمل میکنه؟

شبا نمیخواد باهات تنها باشه؟ 

عجیبه براش مهم نیس 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چشم خیلی ممنونم♥️

همسرم یه دوستی داشت دست از سرش بر نمی داشت خیلیییی مزاحم میشد یه شرایط خیلی سختی بود خواب شب و آرامش روز ازمون گرفته بود واقعا همه مون کلافه و سرگردون شده بودیم بعد توی یکی از تاپیک ها یه خانم این رو گفت من چندین بار انجام دادم نمیدونم برای اون بود یا نه ولی طرف رفت که رفت دست از سر شوهرم برداشت و زندگی مون به حالت عادی برگشت

اشهد ان علی ولی الله

اون هفته ای که شوهرت نیست اعلام کن که نمیترسی و مزاحمت ایجاد نمیکنی برای مادرجون! خونشون کنار همسر بمونن

اون چند روزی که مادرشوهرت میاد جاشو توی پذیرایی بنداز خودتونم توی اتاق زودم برید اتاق خلوت کنید 

بهش بگو وقتی پسرت میاد نیازی نیست بیایی خونمون

میدونی خواهر این میفهمه ولی خودشو زده ب نفهمی،بابا قبلنا کلا با دخترش و نوه اش صبح تاذشب اینجا بودن،تازگیاهم فهمیدم ک از خواهراش شب موندنو پنهون میکنه،خب این میفهمه ک کارش اشتباهه ک پنهون میکنه غیر اینه؟ 

چشم،اما دقیقا چجوری بگم ب شوهرم ک اینکازش واقعا اشتباهه

چشمت بی بلا. بگو دست مادرت درد نکنه که زمانی که تو نیستی میاد پیشم تا تنها نباشم و نترسم .و هوامو داره اما زمانی که خودت هستی دیگه نیازی نیست شبا بیاد. من نمی‌گم نیاد روزا بیاد اما شب نمونه اینجا. چون همینجوریش روزای کمتری ما پیش هم هستیم می‌خوام همین روزا رو هم راحت باشیم پیش هم. چون بعد اینکه بچه دار بشیم به خاطر بچه یکم فاصله میفته بینمون دلم میخواد از این زمان دو نفره بودنمون و تازه عروس و داماد بودنمون نهایت استفاده رو ببریم.