دوهفته پیش دوتا یاکریم طوفان زد ب لونشون مامانشون نیومد اوردم جوجه بودم بزرگ کردم ک ازاد کنم یکیشون راحت پرواز نمیکرد انگار کوچیکتر بود امشب یهو فلج شد هی کج میشست رفتم جاشونو جدا کردم ک اون یکی مریضی نگیره اب و غذا هم نخورد یهو تشنج کرد بغلش کردم اروم شد براش یه ذره اب و مولتی ویتامین بردم دادم دیدم سرش افتاد پایین کج شد و چشاشو بست جلو چشمم مرد داغون شدم😭😭😭😭😭نمیدونم چش شد یهو الان اون یکی سالمع ب ظاهر ازادش کنم؟کارتونشو بزارم بالای پارکینگمون با دونه براش ک خودش بره بیاد ؟میتونه؟ داغون شدم از وابستگی خیلی بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)