که 16 سالشه شبیهشه یا نه بعد همه گفتن مه اره خیلی شبیهته و انگار خودت کوچیک شدی بعد مامانه کفت واقعا دوباره همه گفتن اره بعد مامانه درومد با خنده و مثلا شوخی تو صورت دخترش گفت یعنی من اینقدر زشتم..
همه گفتن نه خوبه و اینا ولی دلم برای دختره خیلی سوخت معلوم بود ناراحت شده و بعض گرفته بودش ولی با خنده ردش کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعضی مامانا عاشق اینن که با خراب کردن بچشون خودشون شیرین کنن من مامانم وسواس بود تا ده سالگیم میومد حموم پشتم لیف میزد یه سری تو جمع گفت این خرس گنده رو من پشتش لیف میکشم😐 همه ترکیدن از خنده اما رسما نابودم کرد🥲🥲🥲😂😂😂
اره دخترش خیلی گناه داشت تو صورت دختره که نگاه میکردم دلم کباب میشد😑
حرفش خیلی بد بوده اونم تو این سن حساس نوجوانی و اونم دختر ای وای،من تو جمع چند بار بهم گفتن دخترت خیلی مثل خودته و با ذوق گفتم اره دیگه خوشبحالم من مامانشم اخه و با ذوق بوسیدمش یا تو بغلم چلوندمش