2777
2789
عنوان

پول گرفتن تو دوران عقد😑😅

1262 بازدید | 102 پست

سلام و وقت بخیر

دوستان من سه سال تو یه رابطه لانگ بودم و بعد سه سال الان سه ماه عقد کردم 

دوستان من تو این سه سال حتی یک بار هم از نامزدم شارژ نگرفتم و الان ک سه ماه عقد کردیم ینی روز قبل عقد من باخودش رفتم آرایشگاه نگفت پول لازم داری یا ن با کارت بابام بودم و من یه شخصیتی دارم روم نمیشه بگم چیزیو و این سه ماه هیچ پولی ازش نگرفتم و بازم با اینکه تو دوران عقد شارژی هم نگرفتم ونداده یه دوباری پرسید پول لازم داری خب آدم روش نمیشه بگ آره یا مثلا با آبجیم اینا رفتیم بیرون دم سوپر مارکت وایسادیم آجیم اینا رفتن مغازه نگفت خانومم چیزی لازم نداری برات بخرم😐 یا مثلا دوتایی رفتیم جایی برگشت مامانم زنگ زد میوه بخر رفتیم تو میوه فروشی خریدیم ب من نگفت بزار حساب کنم😐 نمیدونم از ندونستن یا خسیس میخوام یجوری بهش بفهمونم این موضوع رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین سه سال خودش نشون داده، شما چون عاشق بودی درکش نکردی

فهمیده بودن هرکسی نداره، باید یادش بدی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

حتما بهش بگوو 

برید خونه خودتون بدتر میشه چون انموقع خرج خونه رو میده واسش سخت تر میشه 

خرید میبرت 

واسه خرید میگفتی کارتم نیست کارتت میدی 

ولی خب کلا بهش بگو من پول نیاز دارم در ماه هر چقدر ک نیاز داری بگو برات بزنه 

چرا نگفتی ازالان بگو بفهمه خرج داری بگو شارژ می‌خوام ببرش بازار لباس گرون بزار بخره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

روم نمیشه چیه بابا !!!

دوران دوستیت هم همینطوری مثبت بازی دراوردی

بیچاره کردی خودتو

جیبشو سفت چسبیده

باید عادتش بدی ولخرجی کنه

ذره ذره بدون ضایه شدن

بگو دایی بزرگتر

یا عمو اینا

برات پول میریزن

یا یه باز مثلا باهاش تلفنی حرف میزنی وقتی قرار بود بری بیرون

بذارش روی هولد یعنی پشت خط

بعد برگردون مثل قبل

بهش بگو اره داییم بود گفت چیزی احتیاج نداری پول و....

بعد بگو اره میزنه به حسابم

ببینه مردای اطرافت پول میدن

یکم خجالت میکشه

حتماااااا درخواست کن

از چیزای کوچیک

هوس شکلات کردم

هوس فلان چیزو کردم

مجبور شه پول بده سفارش بده بروت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ولی بیشتر خسیس میخوره بهش 

بازم پرو باش بگو فلان چیزو میخام هوس فلان چیز کردم 

ببین اگه بعدش راه افتاد و برات خرید یعنی نمیدونسته وکسی نگفته اگه ن ک خسیسه دیگ 

ولی پسرای امروزی چون ب سختی پول در میارن کلا خرج کردنم براشون سخته

ترجیحا، با ایشون رفتید خرید، مراعات نکنید، اونچه دوست داری، حتی گران انتخاب کن، بگذار بدونه سبک شما این

بعد ازدواج کم کم میتونید، یکم رعایت کنید

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.