2777
2789

شما چطور؟ مثلا نیاز به نظر یکی داشته باشید ولی کسی نباشه 

یا بخواید برید جایی ولی کسی نباشه 

تو شرایط سخت کنارشون باشی به حرف هاشون گوش بدی ولی گوشی برای تو یا وقتی برات نداشته باشن درد داره بخدا درد داره 

hope is dangerous thing for a woman like me to have 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای به نظرم تنهایی خوبه ولی احساس تنهایی نه خیلی خیلی بده :) متاسفم، منم الان همین طوری ام تقریباً.. ...

دقیقا منم عاشق تنهایی بودم ولی یه کوچولو الان اذیتم کرد :) 

اشکال نداره درست میشه

منم همینطوریم تازه بدتر از همش رفتارا طوریه که احساس میکنم دیگه برا هیچکس مهمم نیستم😐💔

بنظرم حدقل کاری که میشه کرد اینه کمتر براشون از وقت و انرژی با ارزشت بزاری 

منم همین حسو دارم گاهی🫂

بنظرم حدقل کاری که میشه کرد اینه کمتر براشون از وقت و انرژی با ارزشت بزاری منم همین حسو دارم گاهی🫂

بله دقیقا حتی فکرمم سمت کسی نمیره همه تمرکزم روی خودمه درسته یکم مهربون بودنم دل همه رو زده ولی بازم رفتار خودمو دوست داشتم و دارم و ادامه میدم اونجوری که دلم میخاد رفتار میکنم و حرفها و رفتارهای کسی هم برام مهم نیست مگه اونا میخان بجای من زندگی کنن ولی خداروشکر تا تونستم کسی رو از خودم ناراحت نکردم

بله دقیقا حتی فکرمم سمت کسی نمیره همه تمرکزم روی خودمه درسته یکم مهربون بودنم دل همه رو زده ولی بازم ...

خداروشکر که احساس خوبی نسبت به خودت داری 

آره اول از همه خودت مهمی 

چرا راستش رو بخوای یه نفرو ناراحت کردی مطمئنم اونم خودت :)

خداروشکر که احساس خوبی نسبت به خودت داری آره اول از همه خودت مهمی چرا راستش رو بخوای یه نفرو ناراحت ...

خودمو که خیلی سرزنش میکردم  خیلی ادم حساسیم و زود رنج با کوچک ترین رفتارا ناراحت میشدم ولی بعدش مهم نبود برام باهرکی مثل خودش رفتار میکردم احترام=احترام اگرم ناراحتشون میکردم دیگه بستگی به خودشون داشت چیکار کردن که باعثش شده ولی خداییش هیچی تو دلم نبود دوست نداشتم کسی ازم ناراحت باشه

خودمو که خیلی سرزنش میکردم خیلی ادم حساسیم و زود رنج با کوچک ترین رفتارا ناراحت میشدم ولی بعدش مهم ...

اوهوم منم شبیه تو ام اگه از یکی هم ناراحت بشم سریع از رفتارم مشخصه نمیتونم باهاش چشم تو چشم شم یا باهاش بخندم