وای به نظرم تنهایی خوبه ولی احساس تنهایی نه خیلی خیلی بده :) متاسفم، منم الان همین طوری ام تقریباً.. به نظرم بهتره به خودمون تکیه کنیم، بقیه که همیشه کنارمون نیستن، نه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم حدقل کاری که میشه کرد اینه کمتر براشون از وقت و انرژی با ارزشت بزاری منم همین حسو دارم گاهی🫂
بله دقیقا حتی فکرمم سمت کسی نمیره همه تمرکزم روی خودمه درسته یکم مهربون بودنم دل همه رو زده ولی بازم رفتار خودمو دوست داشتم و دارم و ادامه میدم اونجوری که دلم میخاد رفتار میکنم و حرفها و رفتارهای کسی هم برام مهم نیست مگه اونا میخان بجای من زندگی کنن ولی خداروشکر تا تونستم کسی رو از خودم ناراحت نکردم
خداروشکر که احساس خوبی نسبت به خودت داری آره اول از همه خودت مهمی چرا راستش رو بخوای یه نفرو ناراحت ...
خودمو که خیلی سرزنش میکردم خیلی ادم حساسیم و زود رنج با کوچک ترین رفتارا ناراحت میشدم ولی بعدش مهم نبود برام باهرکی مثل خودش رفتار میکردم احترام=احترام اگرم ناراحتشون میکردم دیگه بستگی به خودشون داشت چیکار کردن که باعثش شده ولی خداییش هیچی تو دلم نبود دوست نداشتم کسی ازم ناراحت باشه