2777
2789
عنوان

قشنگاا بیاینننن

86 بازدید | 15 پست

میشه نفری یه صلوات بفرستید همه چی به خیر بگذره لطفا🥲❤️لایک کنید منم براتون میفرستم 

به من نگو میو، ما دیگه هیچ میویی با همدیگه نداریم🐈

سلام عزیزم، معذرت توی تاپیکت حرف بی مرتبط میزنم... من نظراتت روی توی یه تاپیک قدیمی که راجب دوخت لباس عروس و رشته کار و دانش بود دیدم.... میتونم یه سری سوالا راجب این رشته بپرسن ازت؟  بازم ببخشید✨️💚

🌶🔥

سلام عزیزم، معذرت توی تاپیکت حرف بی مرتبط میزنم... من نظراتت روی توی یه تاپیک قدیمی که راجب دوخت لبا ...

سلام عزیزم 

اره حتما گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالم این بود که رشته خیاطی کار و دانش، براشون هدایت تحصیلی خیلی اهمیت داشت؟ معدل چی؟

و اینکه خیاطی سه تا زیر شاخه داره لباس شب و عروس،زنانه،کودک درسته؟ بعد وقتی انتخاب رشته سال نهم میشه باید انتخاب کنی کدوم یکی از شاخه هارو میخوای بری؟ یا همه باهم توی رشته خیاطی هست و احتیاجی به انتخاب نیست؟

ببخشید انقدر سوالام زیاد شد عزیزم، ممنون از لطفت.

🌶🔥

بهت درخواست دوستی دادم عزیزم... ولی اگر راحت نیستی همینجا حرف بزنیم پس

نه مشکلی ندارم عزیزم

ببخشید فقط من زیاد نمیام سایت دیر جواب میدم

سوالم این بود که رشته خیاطی کار و دانش، براشون هدایت تحصیلی خیلی اهمیت داشت؟ معدل چی؟و اینکه خیاطی س ...

ما که رفتیم معدل بالای ۱۷رو قبول میکردن ولی الان میگن باید بالای ۱۸و۱۹باشین بازم فک کنم بستگی به مدارس داشته باشه

اره عزیزم هرکدوم جداس من لباس شب و عروس لباس زنانه رو انتخاب کردم

خواهش میکنم عزیزدلم

ما که رفتیم معدل بالای ۱۷رو قبول میکردن ولی الان میگن باید بالای ۱۸و۱۹باشین بازم فک کنم بستگی به مدا ...

یعنی دو تا انتخاب کردی؟ میشه چندتا انتخاب کرد؟

بعد اصلا به دردت خورد به عنوان یه هنر میگم؟ ارزشش رو داشت

🌶🔥

یعنی دو تا انتخاب کردی؟ میشه چندتا انتخاب کرد؟بعد اصلا به دردت خورد به عنوان یه هنر میگم؟ ارزشش رو د ...

نه عزیزم یکیه

اره واقعا خیلی خوبه راضیم 

یعنی دو تا انتخاب کردی؟ میشه چندتا انتخاب کرد؟بعد اصلا به دردت خورد به عنوان یه هنر میگم؟ ارزشش رو د ...

من قبل اینکه برم خیلی در مورد کاردانش بد می‌شنیدم جوری که میترسیدم برم اصلا ولی واقعا اونجوری که بقیه میگفتن نبود الان خیلی راضیم از اینکه رفتم کاردانش 😁

من قبل اینکه برم خیلی در مورد کاردانش بد می‌شنیدم جوری که میترسیدم برم اصلا ولی واقعا اونجوری که بقی ...

عزیزم خداروشکر که راضی هستی، بعد اینکه هزینه خیلی کردی؟ مانکن و چرخ خیاطی که فقط یکباره هزینه اش مثلا مجبور بودی ماهی چندبار پارچه بخری؟

🌶🔥

عزیزم خداروشکر که راضی هستی، بعد اینکه هزینه خیلی کردی؟ مانکن و چرخ خیاطی که فقط یکباره هزینه اش مثل ...

من چون چرخ صنعتی و سردوز و اتو خریدم هزینش یکم زیاد شد

پارچه اره سال اول زیاد میخریدم ولی نیازی نیس پارچه های گرون بخری یه پارچه های هست واسه تمرینه از همونا بخر هزینش زیاد نمیشه

شرمنده دیر جواب دادم