2777
2789
عنوان

هاله می‌بینید آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 21 پست

سلام 

ببخشید تو تاپیک مادر زنم پستتونو دیدم 

اگه میخواید ابدو کنید بعدش نباید باردار شید چون برمیگرده 

ابدو و پیکر تراشیرو بزارید زمانیکه دیگه نخواید بچه دار شید 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید تو تاپیک مادر زنم پستتونو دیدم اگه میخواید ابدو کنید بعدش نباید باردار شید چون برمیگرده ...

میگن زیر نظر دکتر باشی چیزی نمیشه که 🥲

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

میگن زیر نظر دکتر باشی چیزی نمیشه که 🥲

نه اشتباه نکن 

هر مختصصی من دیدم گفتن اگه میخواید ابدو کنید دیگه نباید باردار شید وگرنه باز برمیگرده 

باز مجبوری پول بدی انجامش بدی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

نه اشتباه نکن هر مختصصی من دیدم گفتن اگه میخواید ابدو کنید دیگه نباید باردار شید وگرنه باز برمیگرده ...

آها پس چی کار کنم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بزار هر وقت حس کردی بچه نمیخوای دیگه و لوله هاتو بستی برو

باشه😄😄