یکی از کاربرا گفتن خودم نگران بودم الان بیشتر نگرانم
۱۵ سالشه قدش ۱۵۷.
چه شد در من نمیدانم فقط دیدم پریشانم فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم♡متاهل و متعهد💍به دوتا از آرزوهای قشنگم رسیدم:ازدواج با عشقم و دومی داشتن سه تا پرنسس❤️🔥
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
چه شد در من نمیدانم فقط دیدم پریشانم فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم♡متاهل و متعهد💍به دوتا از آرزوهای قشنگم رسیدم:ازدواج با عشقم و دومی داشتن سه تا پرنسس❤️🔥