2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم کسیو جذب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این روزا واقعا مردم درگیر خیلی مسائلن و یکم کلا ارتباط کم شده ولی هنوز هستن اصولا جوینده یابنده ا ...

مرسی که انگیزه دادی پس همینطور ادامه بدم متاسفانه زیاد اهل صحبت کردن نیستم مگه اینکه شروع کننده باشه 

شاید نوع رفتارت با آدمها یا مدل پوشش شما و هرچی دیگه میتونه دخیل باشه .چند سالتون هست جسارتا

درسته مهمه ولی خوب به عنوان یه خانم غرور و عزت نفسم اجازه نمیده زیاد گرم بگیرم کهههه 23 سالمه

مرسی که انگیزه دادی پس همینطور ادامه بدم متاسفانه زیاد اهل صحبت کردن نیستم مگه اینکه شروع کننده باشه

اها ببین خودت گفتی ..همین یکم سخت میکنه کارو..سخت میشه باهات ارتباط گرفت..اشکال ندارع لرا خودت چالش درست کن..میری مثلا جایی حس خوبی داشتی سوال لپرس تو همین پاسخ دادنا یهو میبینی صحبت باز شد 

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
اها ببین خودت گفتی ..همین یکم سخت میکنه کارو..سخت میشه باهات ارتباط گرفت..اشکال ندارع لرا خودت چالش ...

مثلاً میرم یه جمعی آمار طرفو درمیارم میبینم متعهده دیگه ارتباط نمی‌گیرم باهاش متاسفانه تو جمع و اکیپ هم سینگل نداریم مگه اینکه یکی معرفی کنه 

مثلاً میرم یه جمعی آمار طرفو درمیارم میبینم متعهده دیگه ارتباط نمی‌گیرم باهاش متاسفانه تو جمع و اکیپ ...

اها تو جمع اینجوری بله اکثرا تنها نیستن و بهتره وارد جمعی بشی ک یا دایره ارتباطی بیشتری دارن و یا اکثرا مجرد باشن ..یا این باشگاه ها و کافه گیم ها هم مناسبه اگر تو سلیقتون باشه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
درسته مهمه ولی خوب به عنوان یه خانم غرور و عزت نفسم اجازه نمیده زیاد گرم بگیرم کهههه 23 سالمه

حرفتون درسته ولی خیلی هم غرور تو رفتارت باشه کسی به خودش اجازه نمیده فکر کنه که باهات حرف بزنه. البته مطمئنا اینجور نیستی. 

درضمن سنی نداری فکر کردم ۳۰ سالتونه ..

نگران نباش شما که فعال هستی و موفق .حتما ی مورد خوب هم پیش بیاد براتون