2777
2789
عنوان

پسر اشنا خانوادگیمون 💚❤

280 بازدید | 17 پست

پسری ک  قبلا فقط یه سلام خشک و خالی میکرده 

ولی جدیدا یه جوری شده 

چند ثانیه زل میزنه به چشام 

یا وقتی دارم حرف میزنم ،   نگاه م میکنه لبخند میزنه 

یا از کنارم رد میشه میگه خوبی ؟؟

قبلنا اینجوری نبود 

اشنا خانوادگیمونه 

پسر دوست داشتنی هست 

فقط چون میدونم خوانوادش فقط فامیل  میگیرن 

تازه دختر کم سن و سال هم باشه 

من فکر کنم ۳ سال شاید ازش بزرگترم باشم ..

با اینکه پسر درجه یک  و خوبی  هست ، میخوام عاشقش نشم 

من آرزومه این پسر ، ولی چون میدونم سهمم نیست میخوام عاشقش نشم 

سنمون هم کم نیست هردو ۲۸ رو رد کردیم 

اعتمادی به نگاه پسرا ندارم 

اوایل توجه نمیکردم ولی سر موضوعی متوجه شدم ، حسش واقعیه ..

چه رفتاری کنم ؟؟

از هرجهت ( ظاهر ، تیپ ، خانواده و ... در یک سطحیم )

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

پروفایلت که احیانا راجع به ایشون نیست 🤨

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرا هم به نگاه دخترا اعتمادی ندارن و شناخت باید در عمل باشه نه نگاه فقط

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

پسرا هم به نگاه دخترا اعتمادی ندارن و شناخت باید در عمل باشه نه نگاه فقط

بله درسته 

شما ک اقا هستید ، کاش نظرتونو بگید ک هدفش از این کارا چیه ؟؟

زل زدناش 

البته چند سال اول حتی سرشو بالا نمیگرفت ، چون خانواده هامون همو میشناسن ...

همش میخواد بیاد جایی ک من هستم و غیرمستقیم منو به خودش جلب کنه 

یکم میشه راهنمایی کنید 🙏

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بله درسته شما ک اقا هستید ، کاش نظرتونو بگید ک هدفش از این کارا چیه ؟؟زل زدناش البته چند سال اول حت ...

یا از روی کنجکاوی هست که نظر شما رو در خصوص خودش بدونه

یا پی چراغ سبز از جانب شماست

یا واقعا شما رو به چشم زن ایندش میدونه که‌همه ی این مورد هایی که گفتم نیازمند زمان جهت شناخته شدن و تصمیم هر دوتون داره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

مچکر نازنین واای منم دارم عاشقش میشم 😭😭😍😍😍💔شبت آروم 🌱

قوربونت عزیزم ، پاک کردم گفتم اذیتت نکنه چون گفتی خودت نمیخوای اون اتفاق بینتون بیوفته ❤️

امیدوارم هرچی به صلاحتونه اتفاق بیوفته

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

چطور مگه بده ؟

نه آخه خیلی مرتبط این متن بود گفتم نکنه واقعا عاشق شدی رفت 😅