2777
2789

خواهرم ۲۶ سالشه ارشد میخونه

نسبتا هم قشنگه و ظریف

یه پسر که آخرای دکترای مهندسی مکانیکه و شاغلم هس با حقوق ماهی ۵۰ و خونه و ماشین پژو ۲۰۷ هم داره ازش خوشش اومده،خیلیم مهربونه.پسره ۳۲ ساله اس و تک پسر با یه خواهر.اصالت پدربزرگشونم مال تبریزه.خودشون تهرانن مثل ما و سمت یوسف آباد ساکنن.خوش قیافم هست.

مامانم میگه حقوقش کمه.از اونور میگه ترکه،نمیدونم خوبه یا نه.

چرا نمیذاره خواهرم بره‌؟

ولی منو انقد راحت گذاشتن با یه مرد لاغر ازدواج کنم که طبقه پنجم ساختمون ننه باباش میشینه؟(به نامش زدن)

البته وضع مالیش اوکیه ولی خب سرش انقد وسواس نداشتن.شوهر منم ۲۰۶ داره‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا سر بچه دوم چشم مادر می‌ترسه

این اتفاق برای من و خواهرمم افتاد 

سر اون راحت گرفتن و اذیت شدن . سر من ، هم خواهرم هم مادر و پدرم سخت گرفتن و خیلی استرس داشتن

ولی از قدیم گفتن از ترک دختر بگیر ولی به ترک دختر نده

معمولا سر بچه دوم چشم مادر می‌ترسهاین اتفاق برای من و خواهرمم افتاد سر اون راحت گرفتن و اذیت شدن . س ...

منم موافقم که ازدواج باید با هم قومیت و همشهری باشه

ولی به نظرم کسی که اصالتش ترکه و شهر دیگه ای بزرگ شده و خونوادشم همین جا زندگی کردن با ترک ساکن شهرای ترک نشین فرق میکنه

به نظرم خونواده اسی سخت میگیرن

منم همسرم مشهدیه،همه هم از مشهدیا بد میگن،ولی به طور کلی من چیز ناجوری تو خونوادش ندیدم و مهربونن و خیلی هوامونو دارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
در مجموع خوبن عزیزمالبته همه قوم استثنا هم داره

نه من منظورم نیست که بدن 

میگم تفاوت فرهنگی توی هر قوم آنقدری هست که اکثرا وقتی از دو فرهنگ متفاوت ازدواج میکنن باعث اختلاف فرهنگی میشه 

به نظرم هر قوم باید توی همون فرهنگ ازدواج کنن