2777
2789
عنوان

ایشالله قبل مادرم بمیرم

587 بازدید | 37 پست

به مادرم خیلی وابستم‌. وابستگیمو البته زیاد نشون نمیدم چون کلا آدمی نیستم که راحت ابراز احساسات کنم. اما وقتی یک لحظه به نبودش فکر میکنم تموم تن و بدنم میلرزه.‌بزرگترین آرزوم همینه شده یک ثانیه قبل نبودنش بمیرم 

حتی بعضی شبا بی دلیل به نبودش فکر میکنم تا نصف شب زیر پتو گریه میکنم. نمیدونم این ترس لعنتی چیه از بچگی تا الان گلومو گرفته ول نمیکنه 

تازه مادرمم از اون مادرایی نیست که خیلی محبت کنه که بچه بهش وابسته بشه، حتی برعکس نسبت به تموم بچه هاش من براش از همه بی اهمیت ترم انگار

ولی نمیدونم چرا ترس نبودنش دست بردارم نیست.

کسی اینجا هست مثل من باشه؟ 🥲 نمیدونم چرا امشب انقدر دلم گرفته‌...کسی هم نیست راجب این موضوع پیشش درد و دل کنم😔

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

این حجم از وابستگی خوب نیس 

کلا وابستگی برای من اینقدر عمیق نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همیشه تنها خواستم از خدا اینه که قبل از پدر و مادرم و خواهرم و همسرم بمیرم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

این حجم از وابستگی خوب نیس کلا وابستگی برای من اینقدر عمیق نیس

خودمم میدونم...ولی چیکار کنم🥲

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

باید ابن مسئله  با خودت حل کنی...

وابستگی بیش از حد به هر چیزی آسیب زننده ست.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
این بدترین نفرین یک فرزند در حق مادرشه

من میدونم اگه خدایی نکرده اون روز برسه، بعدش یک روزم دوام نمیارم😔

خودمم میدونم...ولی چیکار کنم🥲

نمی‌دونم اگر آزار دهنده اس با روانشناس مطرح کن

بالاخره هر کدوم از ما هویتی داریم باید یه روز دنبال زندگی خودمون بریم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من بعد از فوت مامانم دیگ هیچ وقت اون آدم سابق نشدم ‌یهپ زندگی م از این رو ب اون رو شد ده سال گذشته

خدا رحمتشون کنه🖤 

من میدونم اگه خدایی نکرده اون روز برسه، بعدش یک روزم دوام نمیارم😔

چرا به این چیزا فکر میکنی؟ چرا از همین روزای قشنگ لذت نمیبری؟ چرا قدر این نفس های الان رو نمیدونی؟ میدونی داری کفر نعمت و ناشکری میکنی

منم همیشه تنها خواستم از خدا اینه که قبل از پدر و مادرم و خواهرم و همسرم بمیرم

من فقط نسبت به مادرم این حس رو دارم🥲