2777
2789
عنوان

بیایید بگید 15 سال دیگه چندسالتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

45 ساله میشم 15 سال آینده هعی پیر شدیم رفت که

بیا پیرزن باهم بریم 

منم ۴۵ ساله میشم🤣😄☹️

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

45 ساله میشم 15 سال آینده هعی پیر شدیم رفت که

انشالله به سلامتی

نه بابا پیر چیه🥲

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مگه چهرم و دیدین؟😄

نه از روی کامنت و کاربری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
🥺 من نمیخام پیر بشم دوست دارم همیشه 30 ساله بمونم خیلی این سن دوست دارم

من دوست دارم ۵۰ ب اونورم رو ببینم و شاهد پیرشدنم باشم و بچم بزرگ شده باشه و بهترین عروسی رو براش بگیرم و کلی آرزو براش دارم 😍

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من دوست دارم ۵۰ ب اونورم رو ببینم و شاهد پیرشدنم باشم و بچم بزرگ شده باشه و بهترین عروسی رو براش بگی ...

😍🥺الهی عزیزم 

انشالله ۱۰۰۰۰۰ هزار ساله شی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

😍🥺الهی عزیزم انشالله ۱۰۰۰۰۰ هزار ساله شی

ممنوووونم عزیزدلم فداااات 😘😘😘😘😘

خوشحالم جوونتر بنطر میام. حتی تو کامنت و کاربری😄😘

با هم مشکلی داشتیم قبلا؟ من چیزی خاطرم نیست ولی میخوام بدونم اگه هست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی