2777
2789
عنوان

مشاوره به نوجوون 18 ساله

168 بازدید | 3 پست

آقا ما سر هرکاری میریم یک ماه نشده زده میشیم ، چیکار کنیم که این مشکل رفع بشه ، بخدا انگار سر یک ماه از اون کار زده میشم یا همه چیز بهم دست میده که من از اون کار دست بکشم 

چون با علاقه نمیری سرش

ببین به چه کاری علاقه داری

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

طبیعیه 

ولی یکم عاشقانه تر فکر کنی میبینی  صبوری نتیجه میده 

دنبال کار پولساز باش که با هر بار تلاش بیشتر پول بیشتر سراغت میاد 

پول خودش ترغیب کننده خیلی قوی ایه 

کار های چرت و پرت نرو  مثل سوپر مارکت ،فروشگاه ،فروشندگی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه ولی یکم عاشقانه تر فکر کنی میبینی صبوری نتیجه میده دنبال کار پولساز باش که با هر بار تلاش بی ...

نه اصلا من عاشق حرفه هستم ولی کی میاد به شاگردی که یک ماه اومده سر کار حقوق بده ؟

چون با علاقه نمیری سرشببین به چه کاری علاقه داری

نه مربوط به علاقه نیست من خودم کلا علاقه به کار فنی دارم ولی خب متاسفانه یا اخلاق اوستا یا چمیدونم انرژی منفی اطرافیان خیلی روم تاثیر میزاره خیلییییی آدمای حسودی اطراف من هستن