2777
2789

سلام بچه ها من واقعا احساس بدی دارم احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم واقعا لذت نمیبرم از زندگی نه هدفی دارم نه امیدی! همه واسه خودشون کسی شدن ولی من همچنان بیکار! تنهایی هم فشار آورده امروز استوری دوستام ودیدم باهم بودن خیلی ناراحت شدم. احساس امنیت هم تو زندگی زناشویی ندارم....بچه ها جای من بودين چیکار میکردین! کاش میتونستیم به خدا بگیم مارو ببره وقتی هیچی سرجاش نیست 💔🥺

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

منی که تو جای اشتباه وایسادم و مثل یه زندانی کلی زنجیر دورمه چییی

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا زندگیت برنامه ریزی کن 

باشگاه برو کلاس برو یا سر کار برو اوتجاها میتونی براخودت دوست جدید پیدا کنی و چون برنامه داره زندگیت وقتت هم پر هست و نمیشینی به چیزای دیگه فکر نمیکنی و تنها نمیمونی

هدف داری و باعث میشه اضطراب و افسردگی ازت دوربشه

چرا احساس امنیت از شوهرت نداری ؟

یه بار خیانت کرده بعد الان حس میکنم الکی دارم ادامه میدم حس میکنم دلش پیشم نیست اصلا حس میکنم یه جایی میخواد تموم بشه زندگی ام 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
برا زندگیت برنامه ریزی کن باشگاه برو کلاس برو یا سر کار برو اوتجاها میتونی براخودت دوست جدید پیدا کن ...

چند بار خواستم این کارو انجام بدم اما یه حس بد مت وعقب میکشه انکار بی فایده باشه باشگاه دوست دارم ولی خجالت میکشم کلا آدم اجتماعی نیستم چون احساس میکنم آدما ازم فاصله‌ میگیرن 

منی که تو جای اشتباه وایسادم و مثل یه زندانی کلی زنجیر دورمه چییی

ان شاالله نجات پیدا کنی

این آهنگارو همین امشب گوش کن:

هر کی یجوره داستانش،خبرازاخلاق خوب نیست،ما(شایع)،تجدیدی،مصر،احتیاج دارم،بگو به بدرک،چکش،این منم،اماده باش،واویلا،یلخی،اوترو،اولد،موجی،صبر،از صفر،اوضاع ما،استثنایی،بخند،بالا دستیم،بنام خدا،دلی،یه موقع هایی،خواب راحت،کج،قلعه،دوباره لش،تازیانه،کارگردان،مورچه،باطل شد،شکرت،شل تکون،سرکوب،شکوندی هر چی هست،مستر لوده

هرروز حداقل یکبار این پلی لیست رو گوش کن.

من گوش نکنم اینا رو میمیرم😁فقط چند تا آهنگ اولی از شایعه بقیه هم بهترین ترک های هر خواننده است

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

این آهنگارو همین امشب گوش کن:هر کی یجوره داستانش،خبرازاخلاق خوب نیست،ما(شایع)،تجدیدی،مصر،احتیاج دارم ...

مممنونم از شما