2777
2789

خیلی

عکس پروفم ☝عکس مردان ایلام ینی همان لرستان پشت کوه در همین صد سال پیش با پوشش لری لرستان پشت کوه (ایلام )است زهی خیال باطل پانکرد متوهم جماعت که فکر می‌کند با نی نی سایت می‌تواند جعل تاریخ کند😆بروهی لرستان پشت کوه🔥 بروهی ایران🦅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد ، فرانسوی 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

من کلا انگلیسی گوش میدم . اگه حالم خوب باشه و اینا از این هیجانی ها اگه ناراحت باشم و خسته آروم گوش میدم ولی کلا بیشتر اوقات آروم گوش میدم.  بعضی اوقات هم خودم برا خودم میخونم . کلا روزم همینطوری میره . یهو نشستم یه آهنگ میاد توی ذهنم میخونم😂

به جز وقتی که خوابم باقی مواقع همش اسپیکر روشنه .

یا بیرون باشم تو ماشین اهنگ گوش میدم .

داخل خونه بیشتر شاد ایرانی میذارم که بتونم برقصم😁

بیرون هم همه چی گوش میدم ایرانی قدیمی دوست دارم و اهنگای بی کلام ویولن و آهنگ های اسپانیایی و فرانسوی و روسی  .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑