2777
2789

یه نفر چند دقیقه پیش تاپیک زد پرنده مو انقدر اذیت کردم که مرد. حاله همه رو بد کرد و داشتیم بهش بد و بیراه میگفتیم که تاپیک قفل شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرش اونوقت کاربر۲۲khodaaaaرفته ی گربه رو ک استخون پاش تو تصادف در اومده،ی چشمشم کوره،اون ی پاشم کرم زده و عفونت کرده با هزینه شخصی ب امید اینکه تو سایت هزینش جمع بشه عمل کرده بنده خدا،خدا خیرش بده،هنوز جمع نشده ۳/۳۰۰خرجش شده

هر بار این درو محکم ببند برو
حالم خیلی بد شد روانی بود.نگاه به عروس هام کردم گفتم اینا انقدر خواستنی و مظلومن مگه میشه اذیت شون ک ...

من یکی دارم از کوچیکی بزرگش کردم وقتی سرلاکی بود الان ۲ سالشه ،بخدا میمیرم براش اندازه دخترم دوسش دارم🥺🥺🥺

کاربری دوم رستاکوچولوام🫠  تا تاریخ ۳ ابان اینجام 🥴تمدید شدتا ۱۸ آذر😐😐تعلیقم🥲

اینا گناه دارن تو رو خدا نخرید نگذارید قفس.

حدااقل کار که نخرید.ببر بفروشش یا مفت بده پرنده فروشی.

بعد لحظه ی جون دادن نگی نگفتم.

جوجه پنبه ایی یا اردکم بگیرید بزرگ کنید و زیرشو تمیز کنید توی خیاط یا بالکن بهتره.

عذاب می شید. خودم داشتم فروختم.شک نکنید عذاب می شید.

یک جوجه گنجشک داشتم از بالای دیوار افتاد هی می افتادن می نردن. اونو بردم تازه دنیا اومده بوووود.بی مو رییییز ...فک کنید..

بردم براش گندم و برنح ابپز کردمو و گوشت هر یک ساعت بهش دادم.دستی شد روی انگشتم می نشست.

دوستم بود..ولی خوی وحشی داشت.توی گلخونه آزاد بود..حسابی باهام دوست بود.باورتون می شه.گشنه ش که می شد میومد روی انگشتم بهش هاااام هاااام می دادم.

تا وقت کرونا یک پسر یتیم اشناها تخس بود قرار شد ازش مراقب کنم. مادر نداشت.

۳ سالش بود.همون روز اول که اومد گنجشکمو دادم باهاش بازی کنه..مراقبش بودم چون بچه روحیه ایی داشت همو رو نی زد عصبی بود.اما بعد درست شد.گفتم بچه س یه وقت بلایی سر گنجشککم میااااره. بهش گفتم بذارش پایین خوابش میاد گنجشکه.یک ثاینه دیدم گنجشکم گردنش خم شد بی جونه..تا رسیدم بالای سرش دیدم گنجشکمو خفه کرد.گلوی گنجشکو گرفت و کشتش..خیلی بدجنس بود اون موقع. همه ی بچه ها رو ۱ سال می زد هولشون می داد تا یکسال اینطوری بود.

گنجشکمو خفه کرد. گفتم بچه س حتما حواسش نبوده الان می ترسه. گفتم هیچی نشده گنجشکه خوابیده ببریم بدیم به مامانش..بعد با اشک عصر بردم خاکش کردم.بزرگ شده بود گنجشکم.بالغ شده بود.

جگرم خون شد.مثل بچه از گنجشککم مراقبت می کردم.چند ماه تمام وقتمو براش گذاشتم.رفیقم بود.

بعد که مسره ۴ سالش شد گفتم یادته یک گنجشک داشتم گفتم خوابش میاد خفه ش کردی.

گفت آره یادمه.گفت بهم خودم خفه ش کردم بعد تو الکی گفتی خوابیده.

ببینید بچه ی ۳ ساله منو گول زده بود.

می دونست خوش خفه ش کرده بعد من داشتم نمایش باز می کردم نترسه.

گنجشکم روحت پرنور.💚😥💚🥰🥰🥰

اینا گناه دارن تو رو خدا نخرید نگذارید قفس.حدااقل کار که نخرید.ببر بفروشش یا مفت بده پرنده فروشی.بعد ...

سلام عزیزم. اینا تو پرنده فروشی اصلا بهشون رسیدگی نمیکنن.همه با هم قاطی هستن و تو کثیفی نگه شون میدارن.باور میکنی از یه بچه بیشتر مراقبشونم؟ از غذاشون و داروهای تقویتی بگیر تا شرایط نگهداریشون.خدا رو شکر تا الان هیچ بلایی سرشون نیومده.اینا خط قرمزهای من هستن.به هیچ وجه نمیذارم بچه ای بهشون نزدیک بشه.حتی همسرم هم اجازه نداره بهشون دست بزنه

سلام عزیزم. اینا تو پرنده فروشی اصلا بهشون رسیدگی نمیکنن.همه با هم قاطی هستن و تو کثیفی نگه شون میدا ...

سلام.عزیزم.اونجا ببر که بهشون می رسن.

گذشته از اون این‌پرنده طوطی وعروس هلندی سبب آسم و بیماری عفونی خودت و نیوکاسل گرفتن بچه ت می شه.

تو اونارو توی قفس نخوا.

مراقب خودت باش.

سلام.عزیزم.اونجا ببر که بهشون می رسن.گذشته از اون این‌پرنده طوطی وعروس هلندی سبب آسم و بیماری عفونی ...

اطرافیانم بالای ۱۵ سال عروس هلندی و کاسکو دارن خداروشکر اتفاقی نیفتاده.اگه ازشون مراقبت کنید و شرایط طوری باشه که مریض نشن هیچ اتفاقی نمیفته 

اطرافیانم بالای ۱۵ سال عروس هلندی و کاسکو دارن خداروشکر اتفاقی نیفتاده.اگه ازشون مراقبت کنید و شرایط ...

حالا از ما گفتن. اینا نباید توی قفس باشن. بعد موت همینا شما رو توی قفس می کنند. اینا پرنده ن باید پر بکشن.

خود دانی.

یاحق